Oldal frissítése

50 "Philips 50PFH5300

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50 "Philips 50PFH5300

Smart TV Philips 5300-as sorozatú, szeretni fogja a kiváló képminőséget, amely az érdeme, számos fejlett technológiák, többek között továbbítására egy képet a mobilkészülék nagy képernyőn. Nagy 126 cm panel Full HD felbontású körülveszi egy vékony keret, majd nyissa meg a stand létrehoz egy lebegő hatást, és befejezi a vonzó design.
 

A legfontosabb előnyök:

  • Finom Full HD
  • Sima renderelt jelenetek
  • Miracastot funkció lehet tükrözni a képernyőn a intelligens készülékek
  • Wireless LAN
  • Hihetetlen kontraszt Micro Dimming funkciókat biztosít a képek elemzéséhez az 6400 különböző zónákban az optimális alkalmazkodás

A központi szórakozási


A beépített WiFi hálózati kapcsolat rendkívül egyszerű. Ez megnyitja az utat az internetes böngészés, vagy streaming média hálózaton keresztül.Továbbá, köszönhetően univerzális szerencsejáték USB driver elsajátította a játék a világ anélkül, hogy összekötő más videojáték-konzolok. Ezzel a TV, így nem lehet csak tévét nézni, akkor mindig talál szórakozást, csak meg kell kóstolni. 

A Wi-Fi Miracast tükrözés minden könnyen audiovizuális fogyasztás bármilyen tartalmat. Minden, amit látsz az intelligens eszköz, át a TV. Az egyik ilyen parancs egy nagy képernyőn megjeleníthető videók, játékok és egyéb tartalmak az okostelefonról vagy tablet.

Felszerelt sem hiányzik


Kérjük, szerelmeseinek televíziós tuner berendezés, amely a digitális földfelszíni műsorszórás és a lehetőségét, hogy a széles programozási szolgáltatók, kábel DVB-C. 

Amellett, hogy a televíziós állomások és lehet nézni a saját tartalom csatlakoztatja az USB flash meghajtó vagy külső merevlemez. A jelenléte az USB csatlakozó nem csak lehetővé teszi a lejátszást a multimédiás tartalmak, valamint a rekord televízió-műsorok a csatlakoztatott adathordozót. A bhakták játszik konzolokon vagy pontos képet Blu-ray vagy más HD-források egy pár HDMI port, régebbi SCART csatlakozó és két USB adathordozó, például. Köszönhetően a HDMI specifikáció Easylink, csak akkor kell, hogy végre műveleteket a TV, DVD lejátszó, Blu-ray lejátszó, set-top box vagy a házimozirendszer, csak egy távirányító.


További információk:

Kép javítása:
Pixel Plus HD: optimalizálja a képminőséget, így tiszta képet és valódi kontraszt (fényes fehér, mély fekete).

200Hz Perfect Motion Rate: Biztosítja a tökéletes élesség és folyamatosságát mozgóképek még gyorsan mozgó jelenetek.

Micro Dimming: közvetíti realisztikus vizuális élményt nappal és éjszaka egyaránt. Ez használ egy fényérzékelő és egy speciális szoftver, hogy optimalizálja a kontrasztot a képernyő alapján fényviszonyok a környezetben. A kép elemzett 6400 különböző zónákban, ezáltal hiteles és zavartalan élményt.

Hang javítása:
Incredible surround
Tiszta hangzás
Automatikus hangerő-szabályozás
Dinamikus basszuskiemelés
smart Sound

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,4 cm
Magasság 70,9 cm
Mélység 25,9 cm
Magasság talp nélkül 64,7 cm
Mélység talp nélkül 7,7 cm
Tömeg 15,5 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC377g5
Termékszám:  50PFH5300/88
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20