Oldal frissítése

50" Hisense H50N6800

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Hisense H50N6800



Ultravékony TV 4K felbontásban

A Hisense H50N6800 ötvözi az intelligens funkciókat, a legmodernebb technológiát és a prémium kijelzőt , amely gazdag színárnyalatot hoz létre a kifinomult jelenetek természetes megjelenítéséhez. A legélesebb felvételeket a nagysebességű 2200 Hz-es PCI és a 60 Hz-es frissítési sebesség teszik lehetővé.


A Hisense H50N6800 legfontosabb jellemzői

  • 50 "-os méret (126 cm)
  • Ultravékony kivitel keskeny keretben
  • Képfelbontás - 4K Ultra HD 3840 × 2160 px
  • Vidaa átlátható felület az okos szórakozáshoz
  • A funkciók gyors működése (4 magos processzor)
  • DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265)
  • Decoder H.265 i videó streaming
  • Vezeték nélküli kapcsolat WiFi hálózaton keresztül
  • 3 × USB port a lejátszáshoz és a programok rögzítéséhez
  • 4 × HDMI, CI +, LAN, DLNA, MHL, HbbTV (2.0)

Intuitivní ovládání funkcí

Vidaa felhasználói felület

A modern Vidaa felület az Android-tól származik, de tökéletesen alkalmas televíziós használatra is. A Google Play-en elérhető rendszer és alkalmazások gyorsan és simán futnak a négymagos processzor segítségével . Csatlakozhatsz vezeték nélküli hálózathoz, telepítheted a kedvenc alkalmazásaidat úgy, hogy ebben semmi nem korlátoz.

A képminőség javítása

Képminőség javítása

A 4K Upscaling funkció az FHD jelet 4K minőségbe kódolja, így a néző maximális képminőséget élvezhet alacsonyabb felbontású tartalom mellett is. Az egyes képpontok standard 4-szeres növekedése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos képpont színét, és automatikusan beállítja a megfelelő képpont kompenzációt.

Kép, ahogy a valódi világban

A Hisense TV-k a fejlett technológiának köszönhetően olyan tökéletes képet nyújtanak, amely a lehető legközelebb áll a valóságos képi világhoz. A LED világítás és a Hi-View technológia pontos vezérlésével a TV gazdagabb fekete, világosabb fehér színt és részletesebb képet biztosít élénk színekkel, amelytől a lélegzeted is eláll.

Nagy dinamikatartomány

Magas dinamikatartomány

A HDR  Supreme technológia hatékonyan javítja a képminőséget és a dinamikatartományt, így minden részlet tökéletesen látható lesz. A kapott kép a lámpák és az árnyékok egyensúlyában csodálható, mindenfajta kellemetlen kiégés és torzított részletek nélkül.

Pontosabb képalkotás

Pontosabb képalkotás

A Hisense Local Dimming funkció lehetővé teszi a kép pontosabb megjelenítését, köszönhetően az egyedi LED-ek elsötétítésének ott, ahol intenzívebb fekete szín szükséges. Továbbá ez a funkció javítja a válaszidőt, hogy pontosabb színes kijelzőt, gazdagabb kontrasztot és nagy képélességet biztosítson.

Dokonalý pohyb

A mozgás tökéletessége

A Hisense H50N6800  MEMC (Motion Estimate and Motion Compensation) technológiát alkalmaz a képek tiszta megjelenítésének növelésének érdekében. A Backlight Scan technológiával a mozgás tökéletesen van megjelenítve az egyes fázisok leállása nélkül, amelyeket különösen a sport szerelmesei fognak felismerni.

Gazdag kontraszt

Gazdag kontraszt

A nagy kontrasztaránynak köszönhetően a Hisense TV pontosabb színvisszaadást lesz lehetővé a mélyebb fekete és világosabb fehér színeknek köszönhetően. A helyi sötétítés funkcióval több részre osztja a megvilágítást, és egy meghatározott zónában állítja a kontrasztot.

Tágabb színpaletta az élénk megtekintési élményért

Ha megnézed a képernyőt a Hisense TV-n, akkor úgy érzed, mintha csak az ablakból tekintenél ki. A Wide Color Gamut technológia javítja a háttérvilágítást és a színszűrők közötti átbocsátást, amely szélesebb színspektrumot eredményez, mint sok hagyományos LED TV. Az eredmény egy tökéletes, színes, élénk szín, amely elkápráztat.

Készen áll a jövőre

Készen áll a jövőre

A Hisense televíziók kompatibilisek a H.264 kodekkel, a híres Advanced Video Coding (AVC) és a H.265, az úgynevezett HEVC-vel is. Ezeknek a kodekeknek köszönhetően nem jelent problémát a 4K felbontás lejátszása még az új DVB T2 digitális adásra váltás után sem.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalommegosztás Wi-Fi felületen keresztül

Csatlakoztasd a Hisense tévét vezeték nélküli hálózathoz Wi-Fi-n keresztül, és könnyedén megoszthatod a képeket, videókat, zenéket a hordozható eszközről közvetlenül a nagy tévéképernyőre. Ezenkívül vezeték nélküli módon vezérelheted az összes műveletet mobiltelefonodról vagy a táblagépről.

Online streamování obsahu

4K online tartalom streaming

Csupán egy érintéssel eljuthatsz a 4K tartalom hihetetlen világába, ahol maximális részletekben megtekintheted az összes filmet, amely teljesen elvarázsol majd. Elég csatlakoztatni a hálózathoz, csatornát választani és máris készen állsz, hogy a történet részese legyél.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés a kedvenc szolgáltatásaidhoz

Egyetlen gomb megnyomásával a vezérlő azonnali hozzáférést biztosít a kedvenc YouTube, Netflix, Amazon felületekhez,  amelyen keresztül minőségi filmek és sorozatok százait élvezheted. Már nem kell a televíziós műsorhoz igazodnod, hiszen mostantól kezdve csak azt nézed, amihez éppen kedved van.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,9 cm
Magasság 69,7 cm
Mélység 22,9 cm
Magasság talp nélkül 64,7 cm
Mélység talp nélkül 5,8 cm
Tömeg 17,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürke
Kód:  HIS020l8
Termékszám:  H50N6800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10