Oldal frissítése

Archív - Samsung 4K TV

A Samsung 4K technológia a FullHD felbontásnál négyszer részletesebb. Ahogy nézed, olyan részleteket fedezel fel, amelyekről korábban nem is tudtál. Élvezd a manapság már-már standard színvonalúnak számító képet a Samsung 4K TV képernyőjén.


VISSZA AZ ÖSSZES SAMSUNG TV-HEZ

A 4K Samsung TV a nagy felbontást és a kivételes minőséget ötvözi a Samsung világszerte elismert megbízhatóságával. A Full HD felbontáshoz képest a 4K négyszer annyi részletet kínál, ami jobb általános tévénézési élményt eredményez. A nagyszerű kép mellett a Samsung 4K TV számos multimédiás funkciót, jobb színvisszaadást és simább képet kínál. Olvass tovább, hogy többet megtudj.

Paraméterek módosítása
607 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20