Oldal frissítése

49" Samsung UE49RU8002

5,0 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung UE49RU8002

A szórakozás új korszaka


Igazán lenyűgöző színek

Merülj el a milliárdnyi hihetetlen színárnyalatban, amelyet a 4K Samsung UHD TV biztosít. A Dynamic Crystal Colornak köszönhetően kedvenc filmjeid és sorozataid minden jelenete valósághű lesz, biztosítva, hogy egyetlen apró részlet se kerülje el figyelmedet.



Processzor a tökéletes élményhez

Minden egyedi vizuális élmény, amelyet az intelligens TV nyújthat számodra, a prémium hardvernek köszönhető. A Samsung TV szíve egy nagy teljesítményű UHD processzor, amely fejlett funkciókkal rendelkezik. Akár színbeállításról, kontraszt optimalizálásról, vagy nagy dinamikus tartományú videó lejátszásról legyen is szó.



Élethű részletekkel teli kép

Élvezd a filmeket 4K Ultra HD felbontásban ahol a legapróbb részletek sem kerülhetik el figyelmedet. Mindemellett magas kontrasztot, élénk színeket és éles részleteket élvezhetsz a fejlett UHD Dimming technológiának köszönhetően.



Továbbfejlesztett játék kijelző

Nincs több szakadozott kép videojátékok közben. Csak sima játék vár a legmagasabb sebesség mellett. Az új Samsung 4K UHD TV a FreeSync (VRR) technológiát támogatja és csökkenti a válaszidőt, így frenetikus játékban lehet részed a képernyőn indokolatlan torzítás nélkül. A Dynamic Black Equalizer kiváló láthatóságot biztosít a képernyő sötét részein, így még az árnyékban rejtőzködő ellenfél is látható lesz. Továbbá az egyes játékok elemzésének köszönhetően a Smart TV a kép- és hangbeállításokat is optimalizálja. Mindezt az Auto Game Mode teszi lehetővé, amely kompatibilis az Xbox, a PS4 és a Nintendo Switch Steam Link-kel.



Fedezd fel a láthatatlan

Nézz filmeket és sorozatokat még változatosabb és gazdagabb színekben. A HDR támogatásával a képek kontrasztosak és ragyogóak lesznek, így teljesen új fényben élvezheted a részleteket.



Könnyű hozzáférés a szórakozáshoz

A Samsung Smart TV-k most még okosabbak. A Smart Hubot használják, és One Remote intelligens vezérlővel rendelkeznek. A könnyen kezelhető menü lehetővé teszi, hogy a hagyományos TV-től a telepített alkalmazásokig mindenhez könnyedén hozzáférhes. A One Remote távirányítót nem csupán TV-hez használhatod, de a hozzá csatlakoztatott eszközökkel is.



Háztartási készülékek praktikus irányítása

Tedd könnyebbé az életet a kifinomult SmartThings segítségével. Ez a praktikus alkalmazás gondoskodik okos otthonodról, és tévédhez más intelligens eszközöket is összekapcsol, amelyeket használsz. Tehát robot porszívód vagy okos hűtőszekrényed immár nagyon egyszerűen, gyorsan és központosítottan működtetheted.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 110,14 cm
Magasság 70,05 cm
Mélység 23,72 cm
Magasság talp nélkül 63,71 cm
Mélység talp nélkül 5,92 cm
Tömeg 14,3 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürke
Kód:  WR180e4
Termékszám:  UE49RU8002UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20