Oldal frissítése

49" Samsung UE49NU7372

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung UE49NU7372

Samsung UE49NU7372, az ívelt 4K televízió

Érezd jól magad és élvezd a kiváló felbontást

Fedezd fel a Samsung UHD TV egyedülálló képminőségét. Élvezd kedvenc filmjeidet, sorozataidat és játékaidat 4K felbontásban. Fedezd fel a minden eddiginél változatosabb megjelenítést és a legapróbb részleteket minden egyes képkockán a HDR támogatásnak köszönhetően. És élvezd a megtekintett tartalmat még jobb minőségben az intelligens UHD Dimming funkció segítségével, amely a kontraszt, a fényerő és a képélesség okos vezérlését teszi lehetővé.

Élénk színek és valósághű részletek

Bemutatjuk a minden szempontból kivételes vizuális élményt - a Samsung UHD TV képernyőjén. Az összes tartalom 4K felbontásban jelenik meg a Digital Europe tanúsítvánnyal rendelkező panelen, és a PurColour színtechnológiával megjelenített árnyalatok igazán valósághűek lesznek. Az ívelt televíziót az Auto Depth Enhancer funkció teszi teljessé, amely hatékonyan javítja a vizuális élményt, hiszen a képernyő különböző részein optimálisan állítja be a kontrasztszintet a lehető legvalósághűbb látványért.

Elegánsan ívelt TV

Minden TV esetében természetesen a legfontosabb a képminőség és a technológiai felszereltség, de az ívelt képernyőjű Samsung TV ezeken a paramétereken felül még kifinomult, minimalista designnal is rendelkezik. Az elegánsan ívelt, vékony kialakítás kiemeli az éppen megtekintett tartalmat, de az átgondolt tervezésnek köszönhetően a nappali ízléses kiegészítőjévé is válik.

Nézz igazán okos TV-t

Ma már egyáltalán nem állja meg a helyét az az állítás, hogy a TV csak TV-nézésre alkalmas. Bár a tévékészülék 100%-ban készen áll a lejátszásra, a Smart TV funkciók eredményeként okosabban használhatod. A rendelkezésre álló programok praktikus áttekintése, a gyors tartalomkeresés vagy a televízióhoz csatlakoztatott eszközök egyszerű vezérlése csak néhány olyan funkció, amely gyorsabb és könnyebb hozzáférést biztosít a szórakozáshoz.

Steam Link a még jobb játékélményért

Lehet, hogy van egy játékhoz rendszeresített gamer monitorod a számítógépednél - de a számítógép és a Samsung TV csatlakoztatásával a játékélmény teljesen új dimenzióját fedezheted fel. A televíziót Steam Link funkcióval látták el, amelynek segítségével csatlakoztathatod a számítógépedhez és a Steam szolgáltatáshoz. Ezután a könyvtárban található játékokat közvetlenül a nagyobb képernyőre streamelheted. Így a játékokat a nappaliban, egy kényelmes kanapén ülve élvezheted.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV, Ívelt TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, PIP (Kép a képben)

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR182b3d
Termékszám:  UE49NU7372UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05