Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

49" Samsung UE49NU7172

4,8 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung UE49NU7172

Samsung UE49NU7172, megfizethető 4K televízió

Élvezd a szórakozást kiváló felbontásban

Fedezd fel a Samsung UHD TV egyedülálló képminőségét. Élvezd kedvenc filmjeid, sorozataid és játékaid 4K felbontásban. Fedezd fel a többszörös megjelenítést, és részletgazdagabb képet minden jelenetben, a HDR támogatásnak köszönhetően. Élvezd a tartalmakat még jobb minőségben, amelyet az intelligens UHD Dimming funkció, az okos kontraszt és élesség nyújt.

Élénk színek és valósághű részletek

A Samsung UHD TV új, kivételes vizuális élményt nyújt, az összes tartalom 4K felbontású megjelenítésének köszönhetően, a Digital Europe által minősített panelen. A PurColour képtechnológiával megjelenített képek valósághűen éles, és mély árnyalatokat biztosítanak.

Elegánsan vékony TV

Természetesen minden Samsung TV nagyszerű képminőséggel és technológiai felszereltséggel rendelkezik, de ez a Samsung TV kifinomult, minimalista designnal is bír. Elegánsan vékony kialakításával kiemeli az éppen nézett tartalmat, emellett pedig tökéletesen illik minden szobába.

Nézd az igazán okos TV-t

Már nem igaz, hogy a TV-n csak TV adást nézhetsz. Bár a tévékészülék 100%-ban készen áll az adás fogadására, a Smart TV funkciók még okosabban használhatóvá teszik. A One Depth intelligens kezelőfelület gyors és könnyű hozzáférést biztosít a különböző tartalomforrásokhoz, és a szinte végtelen szórakozáshoz egy képernyőn.

Steam Link a jobb játékélményért

Valószínűleg van rendszeresen használt gaming monitorod a számítógépedhez - de a PC és a Samsung TV összekapcsolásával a játékélmény új dimenzióját fedezheted fel. A TV Steam Linkkel rendelkezik, hogy kapcsolódjon a számítógépedhez, és a Steam fiókodhoz. Ezután a könyvtáradban található játékokat közvetlenül a nagyobb képernyőn irányíthatod. Így a játékokat a nappaliban élvezheted, egy kényelmes kanapén.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 110,2 cm
Magasság 71,6 cm
Mélység 26,1 cm
Magasság talp nélkül 63,7 cm
Mélység talp nélkül 5,9 cm
Tömeg 13,2 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR182b3a
Termékszám:  UE49NU7172UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05