Oldal frissítése

49" Samsung QE49LS01TA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung QE49LS01TA


Dizájnos darab

A Samsung The Serif SMART QLED televíziót úgy tervezték, hogy mindenkit lenyűgözzön nem csak a képvilágával, hanem kivételes megjelenésével is.

Különleges, 360°-os kivitelezés

Élvezd az új Samsung The Serif SMART QLED TV képernyőjét bármilyen szögből. A készüléket nyugodtan elhelyezheted akár a szoba közepére is, hiszen a The Sheriff TV egyedülálló megjelenése és stílusa páratlan lehetőségeket nyújt a térbeli elhelyezéskor.

Levehető állvány

A Samsung The Serif SMART QLED TV készüléket egy stílusos fém állvánnyal együtt vásárolhatod meg, ennek köszönhetően korlátok nélküli szabadságot kapsz a TV elhelyezésében. De ez még nem minden - éppen ellenkezőleg. Ezt az állványt könnyedén eltávolíthatod a tévéről és a készüléket gond nélkül elhelyezheted az asztalon, a szekrényen vagy akár a padlón is. A The Sherif televízióval a képzelőerő egyszerűen nem ismer határokat.

Praktikus NFC technológia

A tartalmak megosztása az okostelefon és a televízió között még soha nem volt ilyen könnyű. Ehhez csupán annyi a dolgod, hogy a mobilkészülékedet a Samsung The Serif SMART QLED TV tetejére teszed és az okostelefon azonnal kapcsolódik a TV-hez. Így kényelmesen és természetesen hallgathatsz zenét vagy nézheted a sorozatokat.

A legmodernebb technológiákkal készült

A Samsung The Serif SMART QLED készüléke a Samsung szabadalmaztatott Quantum Dot technológiáját alkalmazza, amely kvantum pontokat használ a 100%-os színtelítettséghez. Ez azt jelenti, hogy a képeket egy milliárd színárnyalatban élvezheted ki. A HDR10+ támogatás a gondoskodik a minden jelenetben valósághű képvilágról azáltal, hogy az összes jelenetben elemzi, majd kiigazítja a fényerőt.

Egyedülálló "I" formatervezés

Olyan televíziót szeretnél az otthonodba, amelynek nincsen párja? Akkor a Samsung The Serif SMART QLED készüléke a megfelelő választás. A nagy "I" t betűre hasonlító karakteres profiljának hála mindenki azonnal felismeri.

Exkluzív Ambient minták

Keltsd életre a The Serif televíziót a környező természet inspirálta Ambient üzemmód exkluzív mintáival. Válassz a papírlapra vagy a szövet textúrára emlékeztető stílusok közül, amelyeket a Ronan és Erwan Bouroullec művészi páros készített.

Nincs többé fekete képernyő

Egy TV, amely felismeri a környező fal színét és mintáját - Ambient Mode+ üzemmódban a TV csúnya fekete képernyőjét eredeti és látszólag áttetsző mintává alakítja, amely tökéletesen harmonizál a környező belső térrel. Emellett lehetőséged van családi fényképek vagy olyan praktikus információk megjelenítésére is, mint például a dátum és idő, az aktuális hírek vagy az időjárás.

Tartalom okostelefonról a TV-re

A praktikus Multi View funkcióval feloszthatod a Samsung The Serif SMART QLED képernyőjét két jól látható ablakra, amelyen egyszerre nézheted a kedvenc műsoraidat, miközben megtekintheted a legfontosabb híreket a mobiltelefonról.

Hangzásjavítás fokozott zaj esetén

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utcai zaj vagy a főzéssel járó zsinat sem zavarhatja meg a tévénézés élményét. Az Automata hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik arról, hogy minden egyes szót kristálytisztán hallhass tévénézés közben. A televízió fokozza a hangzást azokban a jelenetekben, ahol beszélgetés zajlik.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,96 cm
Magasság 116,14 cm
Mélység 47,46 cm
Magasság talp nélkül 67,19 cm
Mélység talp nélkül 20,65 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 93,01 cm
Tömeg 21,9 kg

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  WR179i1
Termékszám:  QE49LS01TAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05