Oldal frissítése

49" Samsung Odyssey G9 Neo

4,1 12 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
708 590 Ft

49" Samsung Odyssey G9 Neo


A prémium kategóriás Samsung Odyssey G9 Neo gamer monitor akár 240 Hz-es frissítési frekvenciát kínál

Nagy kontraszt, fekete-fehér kialakítás, űrhajószerű felület, markáns választóvonal és sima elülső oldal. A Samsung Odyssey G9 Neo monitor olyan, mintha egy olyan jövőből érkezett volna vissza, ahol megszokott a DQHD felbontás. Mindez minden téren teljes mértékben páratlan vizuális élményt nyújt.



A Samsung Odyssey G9 Neo monitor versenyelőnye a Dual QHD kijelző

A Samsung Odyssey G9 Neo a 49"-es kijelzőjén magával ragadó játékélményt nyújt. Emellett 5 120 × 1 440 pixeles felbontás áll a rendelkezésedre. Ami azt jelenti, hogy egy olyan munkaterületet kapsz, amely megfelel két egymás melletti QHD monitornak.



A Samsung Odyssey G9 Neo monitor extra széles és ívelt képernyője 

Engedd, hogy magával ragadjon a játék, méghozzá az extra széles, 32:9 oldalaránynak köszönhetően. Mindent tovább fokoz az 1000R ívelt kijelző, amely teljesen kitölti a látómeződet. Ez az adrenalintól fűtött játék új szintjét nyújtja, amely jobb, mint bármi, amit eddig láttál.


Forradalmi Quantum Matrix technológia

Az egyedülálló, Quantum Mini LED-ekkel ellátott Quantum Matrix technológia egyenletes fényerőt és tökéletes kontrasztot biztosít a kiváló megjelenítéshez. A helyi fényerő-szabályozási zónák száma 2048-ra nőtt, ami a 12 bites fekete szintekkel együtt valóban egyedülálló képminőséget nyújt.



A 240 Hz-es képfrissítési sebesség páratlan egy ilyen panelen

A Samsung Odyssey G9 Neo monitorral döntő előnyre tehetsz szert az ellenfeleiddel szemben. A 240Hz RapidCurve technológia kiküszöböli a késleltetést, így izgalmas játékélményben és tökéletesen zökkenőmentes akcióban lehet részed. Az 1 ms-os válaszidővel a kijelző teljesen mentes az elmosódástól és a szellemképektől.



A Samsung Odyssey G9 Neo kompatibilis a G-SYNC funkcióval

A Samsung Odyssey G9 Neo monitoron még a legigényesebb akciójelenetek is tökéletesen zökkenőmentesek lesznek. Ugyanis a monitor NVIDIA G-SYNC támogatással van felszerelve, amely szinkronizálja a képkockák frekvenciáját a videokártya kimenetével.



Exkluzív kialakítás Core Lightning világítással

Válaszd ki a színárnyalatodat. Adj stílust a Samsung Odyssey G9 Neo monitorod hátlapjának különböző színmódok segítségével. A CoreSync technológia lebontja a határokat a játékképernyő és a valóság között, mivel a kijelző háttérvilágításának színe alkalmazkodik a képernyőn zajló eseményekhez.



A Samsung Odyssey G9 Neo támogatja a kép a képben módot

A Picture-by-Picture mód lehetővé teszi, hogy a Samsung Odyssey G9 Neo kijelzőjének területét két teljes méretű monitorra oszd, amelyek két különböző bemenettel rendelkeznek. A monitor egyik felén játékokat játszhatsz, a másikon követheted a YouTube-ot, kommunikálhatsz a barátaiddal vagy foglalkozhatsz a munkahelyi feladatokkal.



Automatikus képforrás-váltás

Az Auto Source Switch+ funkcióval a Samsung Odyssey G9 Neo monitorod érzékeli, ha a csatlakoztatott eszközök be vannak kapcsolva, és automatikusan átvált az új forrás jelére. Ez lehetővé teszi, hogy hamarabb elkezdhess játszani, anélkül, hogy váltanod kellene a bemeneti források között.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás Double QHD
Pontos felbontás 5120×1440

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 240 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 420 cd/m2
Natív kontraszt 2000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 32:9

Háttérvilágítás és szín

Háttérvilágítás Mini LED

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.4, HDMI 2.1
Adat interfész USB
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
USB 2 ×

Színlefedettség

Adobe RGB 92 %
sRGB 125 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Automatikus fényerő szabályozás, Kép a képben (PIP)

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 115 cm
Magasság 53,8 cm
Mélység 41,9 cm
Tömeg 14,5 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban DisplayPort, USB

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Kód:  WH605Q1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  LS49AG950NPXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20