Oldal frissítése

49" Samsung Odyssey G9

4,2 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung Odyssey G9



Prémium Samsung Odyssey G9 gamer monitor akár 240Hz frissítési frekvenciával

Magas kontraszt, fekete-fehér design, űrhajószerű felület, különleges elválasztó vonal és sima elülső kialakítás. A Samsung Odyssey G9 monitor úgy néz ki, mintha olyan jövőből érkezett volna, ahol a DQHD felbontás általános érvényű.



Duál QHD kijelző

A Samsung Odyssey G9 monitor 49 hüvelykes képernyőjével megnyerő játékélményt nyújt. A felbontás továbbá 5120 × 1440 pixel, amely azt jelenti, hogy olyan szetted lesz, amely két QHD felbontású monitorral egyezik meg.



Samsung Odyssey G9 rendkívül széles és ívelt képernyővel

Engedd magad belemerülni a játékba a 32 : 9-es rendkívül széles képaránynak köszönhetően. Sőt, az 1000R hajlított kijelző még tovább növeli az élményt, hiszen teljesen kitölti a látómezőt. Ennek köszönhetően eddig sosem látott,még magasabb adrenalin-löketet élvezhetsz játék közben.


HDR1000 és QLED

Az új HDR1000 technológia fényereje akár 1000 nit is lehet, amelynek köszönhetően a Samsung Odyssey G9 monitor képes valóban dinamikus HDR tartalom megjelenítésére. Mindezt a Samsung QLED technológiája egészíti ki, amely még színesebbé, tisztábbá és valósághűbbé teszi a színeket, mint valaha.



A 240Hz-es frissítési ráta páratlan hasonló panelen

A Samsung Odyssey G9 monitorral határozott előnyt szerezhetsz ellenfeleidhez képest. A 240Hz-es RapidCurve technológia kiküszöböli a késéseket, így izgalmas játékélményekre és a tökéletesen sima akciókra számíthatsz. Az 1 ms válaszidő mellett a kijelző teljesen mentes lesz az elmosódásoktól és szellemképektől.



A Samsung Odyssey G9 kompatibilis a G-SYNC-vel

A Samsung Odyssey G9 monitoron még a legigényesebb akció jelenetek is tökéletesen simák lesznek. A monitor NVIDIA G-SYNC funkció támogatással rendelkezik, amely a képkocka sebességet a grafikus kártya kimenetével szinkronizálja.



Exkluzív kialakítás a Core Lightning világítással

Válaszd ki a neked tetsző színárnyalatot, és adj stílust a Samsung Odyssey G9 monitor hátsó részének az öt különböző színmód segítségével. Az alapértelmezett jégkék szín, de bármely más kiválasztott stín nagyszerű megjelenést kölcsönöz a Samsung Odyssey G9 monitor és annak környezete számára.



A Samsung Odyssey G9 támogatja a kép a képben funkciót

A Picture-by-Picture mód lehetővé teszi a Samsung Odyssey G9 monitor kijelzőjének felosztását két teljes értékű, két különböző bemenettel rendelkező monitorra. Játssz a monitor egyik felén, a másik oldalon pedig nézheted a YouTube-ot, kommunikálhatsz barátaiddal vagy épp dolgozhatsz.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Pontos felbontás 5120×1440

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel QLED
Képfrissítési gyakoriság 240 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 1 000 cd/m2
Natív kontraszt 2500:1
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 32:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
HDMI 1 ×
DisplayPort 2 ×
USB 2 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Kép a képben (PIP)

Szín

Szín Fehér, Fekete

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban DisplayPort, USB

Energiacímke 2021

Kód:  WH605G9
Termékszám:  LC49G95TSSPXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20