Oldal frissítése

49" Philips 49PFS4132

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Philips 49PFS4132


Ha nem jutsz el moziba, a mozinak kell házhoz jönnie. Hogyan? Elég, ha veszel egy Philips 49PFS4132 LED TV-t. Ez a TV ugyanis teljesen ugyanazt a vizuális élményt nyújtja, amiért mindig is moziba jártál. A 49"-es Full HD kijelző gondoskodik arról, hogy filmnézés közben ne maradj le egyetlen részletről sem, mindemelett a színek élethűen tükrözik a valóságot. Az ilyen kiváló képminőség minőségi audiót érdemel, ezért a televízió gyártója nem felejtett el beszerelni egy dupla 16W-os hangszórót. 


Legfontosabb jellemzők

  • Ultravékony 49"-es LED TV Full HD felbontással
  • Digital Crystal Clear technológia a kifinomult képminőségért
  • Egy pár kiváló minőségű 16W-os hangszóró
  • Két HDMI és egy USB port
  • H.265/HEVC támogatás

Részleteiben finomhangolt kép

Már a TV kicsomagolása után egyértelmű lesz, hogy gyártása az utolsó részletig jól átgondolt. Az elegánsan karcsú, ultra-vékony megjelenéssel kéz a kézben jár a praktikus állvány, amivel a TV-berendezés magabiztosan uralni fogja nappalidat. A Picture Performance Index (PPI) és Digital Crystal Clear technológiák tökéletes vizuális élményt biztosítanak, hiszen bármely forrásból származó képet optimális kontraszttal, optimális színbekben és a legjobb élességben ábrázolnak. 


Nem maradsz le semmiről

Nem számít, ha a családi pihenés a televízió csatornái mellett zajlik, vagy inkább filmeket néztek egy külső forrásból - a TV mindenre fel van szerelve. A felszereltség között megtalálod a tunereket a digitális ill. a földfelszíni, a műholdas és a kábeles adásokhoz egyaránt, valamint a készülék támogatja a standard és a nagy felbontást (MPEG4/MPEG2). Ahhoz, hogy a lejátszókat, laptopokat vagy játékkonzolokat csatlakoztasd, két HDMI port áll rendelkezésre. És ha nem akarsz lemaradni a kedvenc tévéműsorodról, egyszerűen csatlakoztass egy USB tárolót, és vedd fel magadnak a műsort.  


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 110,66 cm
Magasság 69,34 cm
Mélység 23,2 cm
Magasság talp nélkül 64,08 cm
Mélység talp nélkül 8,32 cm
Tömeg 12,08 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389k3
Termékszám:  49PFS4132/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20