Oldal frissítése

48" Samsung RH48E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

48" Samsung RH48E

A sokoldalú kijelző, amely segíti a vállalkozásokat elérik ügyfelek és a vállalkozások megjelenítésével promóciós tartalmat. Ügyfelek a termékek, élő TV vagy meghökkent mindkettő. Kifinomult integrációs funkciók még több kreatív lehetőséget, mert ez lehetővé teszi, hogy a bemutató portré és tájkép módban. Helye és iránya úgy dönt, hogy milyen típusú és belső tartalmat. Amellett, hogy a rugalmasság, az alacsony karbantartási és a költséghatékonyság tökéletes lehetőség a kis boltok, ahol a tulajdonosok által korlátozott tér és a költségvetést.

Legfontosabb jellemzők

  • Megbízható kijelző az üzleti
  • Bemutatás egyedi és rugalmas tartalom
  • Full HD felbontású és széles látószöget biztosít, akár 178 °
  • Belső játékos MagicInfo (működésre PC nélkül)
  • Hatékony kezelése az ügyfelek
  • Egyszerű telepítés nélkül szakértők segítségével
  • Úgy tervezték, 16/7 működés
  • Csatlakozás WiFi vagy LAN
  • beépített hangszórók

Kápráztassa el az ügyfelek

Publishing nyomtatott promóciós anyagok, hogy megfeleljen a legújabb ajánlat költséges és időigényes. Ezért a Samsung egy egyszerű és ingyenes szoftvert, hogy készítsen promóciós anyagok. A program MagicInfo Express tud előállítani, majd elküldheti a vonzó tartalmat perceken belül. A felhasználóbarát felület közül lehet választani 200 előre elkészített sablonok, amelyeket osztva szektorban. A megoldás előnye, kompatibilis PC-k, táblagépet vagy okostelefont és szerkesztési tartalom valós időben bárhonnan.

Egyszerű telepítés és kezelés

A kijelző van szerelve számos funkciók, amelyek biztosítják a problémamentes telepítés és megosztási tartalmat, különösen a kisvállalkozások tulajdonosai.A csomag tartalma állvány és fali konzol VESA-kompatibilis. Nincs olyan szükség speciális személyzet telepítési és húzza a kábeleket. Részt vevők és az üzleti élet megy felfelé.

Megbízhatóság az üzleti

Kitűnő képmegjelenítés és prémium audio biztosítja az Ön igényeinek. Együttes aránya a reklám és a televíziós ügyfelek nem csak szórakoztatnak, hanem tájékoztatni. Összehasonlítva a fogyasztói kijelzők, hogy miután hosszú üzemóra kezdenek túlmelegedhet, és veszít a minőségéből, Samsung kínál akár kétszeres élettartam, ami fontos előrelépést ezen a területen. Ez biztosítja, hogy soha nem lesz ki az üzleti mögött.A hosszú távú teljesítmény, és egy nagy, három év garancia, biztosítva nagyobb támogatást, mint a fogyasztó jelenik meg.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH609o5
Termékszám:  LH48RHEELGW/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05