Oldal frissítése

48" Philips BDL4835QL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

48" Philips BDL4835QL

A Signage Solution sorozatba tartozó kijelző tökéletes megjelenítést biztosít a nagyközönség számára. Ezért eleget tesz a lehető legjobb feltételezéseknek és elvárásoknak is. A kijelző éles képeket, élénk színeket és finom kontrasztot biztosít.  Továbbá a kijelzőt szinte bármilyen szögből megtekintheted anélkül, hogy a színét megváltoztatná. A televíziókban garantáltan bevált Ambilight 2 technológiát alkalmazza, amely a néző figyelmére öszpontosít, és képes teljesmértékben elvarázsolni. Két oldalról veri vissza a fényt, ezért a színek tökéletes minőségűek maradnak. Egy másik különlegessége a D-image funkció, amellyel röntgen felvételek tekinthetőek meg. A kijelző aszerint került beállításra, hogy optimalizást telejesítményt nyújtson szürkeárnyalatos megjelenítésben is, így páciensek kezelése során fontos árnyalatokat is kivehet szabad szemmel a készülék használatával.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerre több néző elvárásának teljesítése 
  • Optimális képszélesség és néző figyelmét lekötő funkció (Ambilight 2)
  • Röntgen felvételek megtekintésére
  • USB lejátszás idő programozással
  • Nagyméretű belső memória
  • A felhő alapú szolgáltatások lejátszása (integrált böngésző HTML5)
  • Állandó képminőség még éles szögből való megtekintés esetén is
  • Kijelző a flotta távoli vezérlésre (SmartControl)
  • Háttérvilágítás ellenőrzése, költségmegtakarítás céljából 

Egyszerű telepítés

Az előkészített médiumokat elég pendrivera menteni, majd azt csatlakoztatni a kijelzőhöz. A lejátszás nem véletlenszerűen történik. Hozd létre a tételeid listáját, és tervezd meg a tartalmat a képernyőn lévő ajánlás szerint, hogy az információ alkalmazkodjon az adott időhöz. A könnyen használható tartalomkezelő rendszer hatékonyan beállítja prezentációja tartalmát. A SmartCMS segítségével minden napra 24 órás saját program tervezhető.

Hálózati partner

Előnyben részesíted a rugalmas hálózatot? A tartalmat szabályozhatjod a felhő alapú szolgáltatások révén, a HTML5 integrált böngésző segítségével. Csatlakoztasd a kijelzőt a hálózathoz, és az erre fenntartott URL cím készen áll a tartalom feljátszására a távoli tárhelyből.

Okos kezelés

Távolról vezérelheted és felügyelheted kijelzőt a softwarek és a RJ-45 és RS232 csatlakozókon keresztül. A SmartControl segítségével beállíthatod a videó bemenetet, a szín beállításokat kezelheted, a kijelző azonosítót videó fal létrehozáskor és az egyes kijelzők diagnosztikáját. Minden eszköz rendelkezésedre áll ami ahhoz szükséges, hogy a kijelzőket egy központi helyről tudd kezelni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC144b
Termékszám:  BDL4835QL/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10