Oldal frissítése

48" Philips 48OLED819

Ingyenes
szállítás boltjainkba
699 590 Ft

48" Philips 48OLED819

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Philips televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming és 8 s-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 70W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm.

Televízió 48
Televízió 48

48" Philips 48OLED819 tévé legfontosabb paraméterei

  • A csodálatos Philips TV mozivá varázsolja otthonod
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 8 s válaszidőt garantál
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 70W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 48" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch és Google Meet

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 48" képátló mellett. Ezen Philips TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció vezérli a háttérvilágítást. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy a világos részek minősége sem romlik.

Televízió 48

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme LCD LED technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, ami hozzájárul a kellemes filmezéshez még világos szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is.

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ezen Philips TV hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Google TV okos TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Használd ki a fejlett Philips TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Chromecast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. A TV képes a hang kalibrálására, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV elemzi környezetét, ahol elhelyezték, és optimalizálja az audio paramétereket a legjobb hangteljesítmény érdekében.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a remek Philips LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Felejthetetlen vizuális élményt nyújt a kivételes Ambilight funkció. Ez egy világítási rendszer, ami a TV hátuljára van integrálva. LED-ek segítségével színes fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely a megjelenített tartalomra reagál. A cél a TV nézés élményének javítása, illetve olyan érzet kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha unalmas a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. A TV rendelkezik Calman Ready jelöléssel, amely lehetővé teszi a professzionális képkalibrálást a Calman szoftver segítségével, amit széles körben alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

10

Méretek:

68,35 × 106,846 × 22 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

61,824 × 6,8 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

17,26 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 48 " (121,92 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 8 s
Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 106,85 cm
Magasság 68,35 cm
Mélység 22 cm
Magasság talp nélkül 61,82 cm
Mélység talp nélkül 6,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 45 cm
Tömeg 17,26 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 70 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC390q91
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  48OLED819/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15