Oldal frissítése

46 "BenQ SL461A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

46 "BenQ SL461A

BenQ SL461A egy modern professzionális LED kijelző, amelyet az értékesítés és a merchandising jeleníti meg öröm. SL461A egy olyan eszköz, speciálisan az úgynevezett. digitális jelzések vagy digitális signage, amelynek célja a közterületek. Ideális bemutató termék információk, marketing üzeneteket és más tartalmakat az ügyfelek - és egy tökéletes vizuális minőséget, hogy biztosan soha nem fog elfelejteni. Felhasználva a legjobb technológia is alkalmas a folyamatos működés, így megosztása fontos információkat soha nem ér véget.

legfontosabb jellemzői

  • USB bemenet lejátszását audio-vizuális tartalom
  • OPS szabványos, a szállítás nagyobb skálázhatóságot, rugalmasságot és frissítse alacsonyabb költséggel
  • Lehetőség folyamatos működés 24/7
  • PIP / PBD
  • Vezérlés RS232 / LAN
  • Lehetőség létrehozni videó falak akár 8 kijelzőt nélkül birtokló videojel osztó
  • Full HD felbontás tökéletesen éles videó mindenkor
  • Beépített hangszórók teljesítménye 2 x 10 W
  • HDMI, DVI és DisplayPort modern sávszélessége 10,8 Gb / s az egyszerű csatlakoztatás példa. számítógépek
  • Lehetőség, hogy csatolja a falra VESA szabvány

Sharp kép - tájkép vagy portré

Köszönhetően a Full HD felbontás, akkor biztos lehet benne, hogy a bemutató mindig tökéletesen éles. Ráadásul - a rugalmasság növelése, akkor lehet használni a készüléket álló és fekvő, míg az energiatakarékos LED háttérvilágítás biztosítja, hogy lesz gazdaságilag hatékony, amennyire csak lehetséges, miközben mindig világos képet ad a természetes színek.

Készítsen hatásos videofal

A látványos bemutatása cégek mi is nagy hangsúlyt fektetünk és SL461A

áll, hogy segítsen Önnek pontosan ezt teszi - egyszerűen csatlakoztassa nyolc további kijelzők SL461A - és a bemenet DVI, VGA és DisplayPort képes lesz a forrást az analóg és a digitális források, a mindig eredményez mindig jól néz ki. Hála a szuper vékony káva, az ügyfelek fogják szó lenyűgözött a látványos képet, és az adatokat, vagy a termék bemutatók és természetesen nem marad figyelmen kívül.

Kezelése az eszközöket távolról

Az intelligens rendszer a hálózaton keresztül van a berendezés mindig tökéletesen kézben. Ezen túlmenően a nagyobb kényelem, kínál további praktikus funkciók, mint integráció tervezési rendszerek, e-mailben értesítik a felmerülő problémákat, központi felügyelet és irányítás, valamint a képesség, hogy könnyen kikapcsolni a nem használt eszközök, így a megtakarítás jelentős mennyiségű felmerült fogyasztani energiát.

10 bites panel kérjük a szem

kijelző alapszíneket most 10bit, amely egyesíti 1073700000 színeket. Ez biztosítja a sima és gazdag képet, látható sávok, amelyek segítségével hatékonyan megjeleníteni a tartalmat - mindig ragyogó színvisszaadás. Élvezze a lenyűgöző színátmeneteket és mindig tiszta és élénk színeket, hogy a vásárlók értékelni fogják megfelelően.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT230l
Termékszám:  9H.F08PT.NE4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20