Oldal frissítése

BenQ PL460 46" kijelző

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ PL460 46" kijelző

 A BenQ PL460 egy modern, professzionális LED kijelző, amivel megjelenítheti az értékesíteni kívánt árúit tetszése szerint. A PL460-at úgy tervezték, hogy úgynevezett digitális projektorként üzemeljen, amelynek célja a közterületeken történő reklámozás. Ideális termék bemutatókhoz, információközlésre, marketing üzenetekhez és más tartalmak ügyfélközlésére - tökéletes vizuális minőségben, hogy biztosan soha nem felejtse el, aki látta.  A legjobb technológiát felhasználva, szintén alkalmas folyamatos működésre, így a fontos információk megosztása soha nem ér véget.

Legfontosabb jellemzők

  • Folyamatos működés (24/7) opció
  • Automatikus hűtőrendszer
  • MDA eszközkezelés távolról
  • Vezérlés LAN vagy RS232-vel
  • PIP / PBP
  • Képernyőbeégés elleni védelem a hosszú használat miatt
  • Videofalak létrehozása legfeljebb 10x10 kijelzővel
  • Full HD felbontás, tökéletesen éles videó mindenkor
  • Beépített hangszórók teljesítménye 2 x 12 W
  • HDMI, DVI és DisplayPort modem, sávszélessége 10,8 Gb / s, egyszerű csatlakoztatás például számítógépekkel
  • Lehetőség, falra szereléshez VESA szabvány szerint

Éles kép - akár tájkép, akár portré

Köszönhetően a Full HD felbontásnak, biztos lehet benne, hogy a bemutató mindig tökéletesen éles képű. Ráadásul - a rugalmasság növelése érdekében-  használhatja a készüléket tájkép és portré módban, mialatt az energiatakarékos LED háttérvilágítás biztosítja, hogy gazdaságos az üzemelés, amennyire csak lehetséges. Mindeközben mindig tiszta, természetes színeket produkál.

Készítsen hatásos videofalat

A látványos bemutatásra a cégek is nagy hangsúlyt fektetnek, és a PL460 készenáll, hogy pontosan ebben segítsen - egyszerűen csatlakoztasson akár 10x10  PL460 kijelzőt -  DVI, VGA és DisplayPort bemenettel. Akár analóg, akár digitális a forrás, az eredmény akkor mindig jól néz ki. Hála a szuper vékony keretnek, az ügyfeleket le fogja nyűgözni a látványos kép, és az információk és termék bemutatók természetesen nem maradnak figyelmen kívül.

Eszköz kezelése távolról

Az Intelligens MDA-nek (Multiple Display Administrator) hála, a berendezés irányítása mindig tökéletesen kézben tartható. Azon túlmenően, hogy nagyobb kényelmet biztosít, további praktikus funkciókkal rendelkezik, mint az integrált tervezési rendszer, e-mail értesítők a felmerülő problémákról, központi felügyelet és irányítás, valamint a nem használt eszközök kikapcsolásának lehetősége. Így a megtakarítás jelentős energia felhasználás terén.

10 bites panel a szemünk örömére

Láthatja az alapszíneket egyszerre 10bit-en, amely  1073700000 színt egyesít. Ez biztosítja a sima és gazdag képet, látható csíkok nélkül, hatékonyan megjelenítheti a tartalmat - mindig ragyogó színvisszaadással. Élvezze a lenyűgöző színátmeneteket, a mindig tiszta és élénk színeket. Ez az, amit a vásárlók értékelni fognak.

 

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 24 óra/nap
Kód:  WT230h
Termékszám:  9H.F0APM.NA3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20