Oldal frissítése

43" TCL U43P6006

4,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" TCL U43P6006

A TCL okostelevíziónak köszönhetően megtapasztahatod, milyen élményt nyújt az elképesztő részletgazdagságú, kedvenc filmjeid vagy sorozataid megtekintése. Kiváló 4K UHD felbontással büszkélkedhet, amely nem csupán részletgazdagságot, hanem kitűnő színmélységet és a színek millióinak árnyalatát is garantálja. A hangzás is kitűnő, hiszen a TCL U43P6006 erős sztereó hangszórókkal rendelkezik. A televízió az intelligens készülékek  kategóriájába tartozik, így könnyedén megjeleníti az internetes tartalmakat internetkapcsolat megléte esetén, még akkor is, ha a háttérben éppen egy filmet nézel. 

A TCL U43P6006 SMART TV legfontosabb jellemzői

  • Modern feldolgozás, vékony kivitelben
  • Precíziós, nagy 4K UHD felbontás
  • HDR kijelző támogatás (HDR10, HLG, ST-2084)
  • Kompatibilis az új DVB-T2 szabvánnyal
  • Kábel és műholdas jelek fogadására is képes
  • Az intelligens TV-világát használja
  • Dolby Digital Plus hangzás
  • Széles összeköttetés számos porttal
  • Intelligens HbbTV, TCL T-Cast és sok más

A tökéletes, 4K UHD képvilág és a HDR hangzás garantált

A SMART TCL U43P6006 LCD kijelzője közvetlen LED háttérvilágítással rendelkezik. A kiváló 4K UHD felbontással kombinálva, amely 4-szer olyan részletesebb, mint a Full HD, a képvilág szinte magával ragad a hihetetlenül éles és helytakarékos képernyővel. A felbontást a HDR technológia emeli ki igazán, amely kivételes fényerőt, mély fekete színt és tökéletesen megjelenített világos és a sötét árnyalatokat produkál. A Micro-Dimming fényerő technológia gondoskodik a képernyő különböző területein megjelenő képvilág elemzéséről és a fényerő szükség szerinti egyéni beállításáról, egyedülálló vizuális élményt biztosítva. A 16 W RMS sztereó hangszórók Dolby Digital + támogatással garantálják a kiváló minőségű hangzást.

Lépj be a TCL U43P6006 TV-vel a jövő intelligens világába

A TCL U43P6006 egy intelligens képernyő, ami azt jelenti, hogy számos egyéb technológiával is rendelkezik. Készen áll a HbbTV-vel való együttműködésre. Ezáltal böngészhetsz az interneten, fogadhatod vagy használhatod az előtérben lévő összes webes tartalmat, amíg kedvenc filmed vagy sorozatod a háttérben fut. Támogatja a TCL T-Cast technológiát is, így az okostelefonra telepített intelligens alkalmazással is vezérelheted a tévét. A hab a tortán mégis az, hogy a kedvenc alkalmazásodat közvetlenül az TCL AppStore-ból telepítheted fel a TV-re. Számos modern csatlakozóval tervezték meg a tartozékok, lejátszók vagy cserélhető egységek csatlakoztatásához.

TCL U43P6006 televízió - DVB-S2 / C / T2 H 265 / HEVC

A TCL U43P6006 televízió készen áll a jövőbeli, jelvételt érintő változásokra is. Teljes mértékben kompatibilis az új földi DVB-T2 szabványokkal, amelyek fokozatosan váltják fel a meglévő rendszert. Emellett rendelkezik saját vevőkészülékekkel mind a kábeltévé, mind a műholdas jelek számára.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia Smart LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,6 cm
Magasság 61 cm
Mélység 18,1 cm
Magasság talp nélkül 56,6 cm
Mélység talp nélkül 12-36-65-76 mm
Tömeg 7,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürke
Kód:  WK690b7b
Termékszám:  U43P6006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20