Oldal frissítése

43" TCL 43V6B

168 990 Ft

43" TCL 43V6B

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű TCL TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Eme TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését titán szín teszi tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 43
Televízió 43

43" TCL 43V6B televízió lényegesebb tulajdonságai

  • A csodálatos TCL TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Audio biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki és FilmBox

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ezen TCL TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást biztosít, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 43
Televízió 43

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen LCD LED technológiát használó TV hihetetlen látványt nyújt. A LED technológia biztosítja a magas fényerőt és a lenyűgöző színalkotást, ami hozzájárul a kellemes filmezéshez még világos szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10 és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik.

Televízió 43
Televízió 43

Válj profi játékossá ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ezen TCL televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Eme Google TV smart TV sok vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 43
Televízió 43

Használd ki a modern TCL TV összes okos funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Televízió 43

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a modern TCL LCD LED tévé le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

60,3 × 95,7 × 18,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

55,8 × 8 cm (ma×mé)

Tömeg:

5,8 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Képernyő felülete Matt
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 95,7 cm
Magasság 60,3 cm
Mélység 18,5 cm
Magasság talp nélkül 55,8 cm
Mélység talp nélkül 8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 83,9 cm
Tömeg 5,8 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Titán

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690b7e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43V6B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10