Oldal frissítése

43" TCL 43S5400A

154 490 Ft

43" TCL 43S5400A

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen TCL televízió. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen TCL Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 100×100 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 43
Televízió 43

43" TCL 43S5400A TV kulcsfontosságú paraméterei

  • Ezen TCL televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Élvezd a precíz Full HD felbontást 43" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a fejlett Android operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Picture quality indexe 700 CMR
  • Dolby Digital Plus, Térhangzás és Dolby Audio biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói: különálló hangerő-szabályozás
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Élvezd a tűéles Full HD felbontást 43" képátló mellett. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 43
Televízió 43

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely segít elérni a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A képfeldolgozási index segítségével mérjük a TV általános képminőségét, melynek pontos értéke 700 CMR.

Televízió 43
Televízió 43

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a lenyűgöző TCL televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval a játék igazi élmény lesz. Ez a remek TCL televízió kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ez a modern Android okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten.

Televízió 43
Televízió 43

Használd ki a nagyszerű TCL televízió összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Digital Plus, Térhangzás és Dolby Audio. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön beállítani. Amennyiben csatlakoztatjuk a fejhallgatót a TV-hez, beállíthatjuk a számunkra kényelmes hangerőt anélkül, hogy az bármennyire is zavarná a többieket, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 43
Televízió 43

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a fejlett TCL LCD LED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

60 × 95,5 × 18,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

55,6 × 8,4 cm (ma×mé)

Tömeg:

5,9 kg

Max. felbontás:

Full HD

HDMI:

2 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 1,4 és korábbi, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás Full HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 95,5 cm
Magasság 60 cm
Mélység 18,4 cm
Magasság talp nélkül 55,6 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 85,8 cm
Tömeg 5,9 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WK690b7c00c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43S5400A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05