Oldal frissítése

43" TCL 43L5A

147 990 Ft

43" TCL 43L5A

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Akkor biztos jól jönne neked ezen TCL televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Ezen TCL Smart TV a modern Android operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 100×100 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 43
Televízió 43

43" TCL 43L5A TV lényegesebb jellemzői

  • A lenyűgöző TCL televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletgazdag Full HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Audio biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox és F1 TV

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles Full HD felbontást 43" képátló mellett. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 43
Televízió 43

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A LED technológiának köszönhetően biztosított a magas fényerő és a ragyogó színek, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely biztosítja a kép tisztaságát.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik.

Televízió 43
Televízió 43

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Eme TCL TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Eme Android okos TV sok vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül.

Televízió 43
Televízió 43

Használd ki a fejlett TCL TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Televízió 43

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a remek TCL LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8

Méretek:

60 × 95,5 × 18,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

55,6 × 8,4 cm (ma×mé)

Tömeg:

5,9 kg

Max. felbontás:

Full HD

HDMI:

2 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 1,4 és korábbi, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás Full HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Képernyő felülete Matt
Támogatott HDR szabványok HDR10
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 95,5 cm
Magasság 60 cm
Mélység 18,4 cm
Magasság talp nélkül 55,6 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 85,8 cm
Tömeg 5,9 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WK690b7c05
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43L5A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20