Oldal frissítése

43" Samsung UE43NU7442

4,7 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung UE43NU7442

Samsung UE43NU7442, 4K TV, nagyszerű képpel

Rendkívül részletes kép, élénk színekkel

Bemutatunk egy vadonatúj vizuális élményt egy igazán kivételes eszközön - a Samsung prémium minőségű UHD TV képernyőjén. Nézd kedvenc filmjeidet a legújabb 4K felbontású Digital Europe tanúsítvánnyal rendelkező kijelzőn és fedezd fel a többszörös renderelési képességeit a hihetetlenül részletes képen, amely a HDR támogatásnak köszönhető. Mozizz vagy nézd kedvenc csatornáidat, eddig még soha nem látott minőségben. Az intelligens UHD Dimming funkciója lenyűgöző kontrasztot, hihetetlen élességet és kiemelkedő színélénkséget biztosít számodra a nappaliban.

Dinamikus és reális színmegjelenítés

A Samsung prémium kategóriás Ultra HD TV-je rendkívül színvonalas és élethű szín reprodukcióval büszkélkedhet. A kiemelkedő színeket a Dynamic Crystal Color technológia biztosítja, amely képes a tévékészülék képernyőjén megjeleníteni a színes tónusok teljes palettáját és a kifinomult árnyalatokat, majd gyöngéd színátmenetekkel kápráztatja el a szemedet.

Egy elegánsan karcsú TV

Természetesen mindegyik TV-nél a képminőség és a felhasznált technológia a legfontosabb, azonban ez a prémium minőségű Samsung TV kifinomult, minimalista kialakítással egészíti ki az amúgy is vonzó tulajdonságait. Elegánsan karcsú külsejével emeli ki az éppen nézett műsorokat, de magát a nappalit is feldobja külsejével.

Rejtsd el a csatlakoztatott kábeleket

Három egyszerű lépésben - a Clean Cable megoldásnak köszönhetően, a kábelek csúnya rengetege nem fog belezavarni a nappalid belső elrendezésébe vagy mozizás élményébe.

1. lépés: Csatlakoztasd a kábeleket a TV-hez.
2. lépés: Told a kábeleket a TV hátulján lévő horonyba.
3. lépés: Aztán kösd össze azokat a kábeleket, amelyeket csatlakoztattál a TV-hez.
Rendezd el a kábeleidet és tartsd letisztultan az elrendezést.

Nézd műsorokat egy igazán okos TV-n

Manapság már nem igaz, hogy a TV csak csatornák nézésére alkalmasak. Bár a tévékészülék 100%-ban támogatja a videók lejátszását, azonban a Smart TV funkcióival ezt sokkal intelligensebben használhatod. Praktikus áttekintést kaphatsz az elérhető műsorokról, könnyedén és gyorsan kereshetsz a különféle programok között vagy vezérelheted a televízióhoz csatlakoztatott eszközöket, és még csak néhány olyan funkció, amellyel gyorsabbá és könnyebbé teszi a hozzáférést a szórakozáshoz.

Nincs szükség további vezérlőkre

Miközben a televízió szórakoztatás forrásává válik, addig a One Remote segítségével kényelmesebben vezérelheti azt. Felismeri és megjelöli az egyes eszközöket, amelyeket csatlakoztattál a TV készülékhez, így lehetővé teszi azok vezérlését is. Éppen ezért egyetlen eszközzel válthatsz a különböző bemenetek között és a különböző beállítások között.

Steam Link az igazi gamer játékélményért

Lehet, hogy megvan már a monitorod a számítógépes játékokhoz, azon a PC-d és a Samsung TV-d összekapcsolásával egy új dimenzióját fedezheti fel a vizuális megjelenítésnek. A TV Steam Link-el van felszerelve, amellyel összekapcsolhatod a számítógépeddel és a Steam felhasználóddal, így közvetlenül a Steam könyvtáradból válogathatsz nagy képernyőn a játékok közül. És a kanapéról élvezheted a játékokat a nappaliban.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR182b1d
Termékszám:  UE43NU7442UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15