Oldal frissítése

43" Samsung UE43NU7192

4,7 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung UE43NU7192

Samsung UE43NU7192, megfizethető 4K televízió

Nagyszerű szórakozás kiváló felbontásban

Fedezd fel a Samsung UHD TV egyedülálló képminőségét. Nézd kedvenc filmjeidet, sorozataidat és játsz 4K felbontásban. Fedezd fel az optimalizált megjelenítést és részletgazdagabb képet minden eddiginél nagyobb felbontásban, a HDR technológiának köszönhetően. Merülj el a mégjobb minőségű tartalmakban, hiszen az okos UHD Dimming technológia optimális színeket, kontrasztot, és élességet biztosít.

Élénk színek és élethű részletek

Egészen kivételes vizuális élményt kínálunk számodra - a Samsung UHD TV képernyőjét. Minden tartalom 4K felbontásban jelenik meg a Digital Europe Certified Panelen, és a PurColour képtechnológia segítségévelteljesen élethű színárnyalatokat jelenít meg.

Elegáns, keskeny kialakítású TV

Minden TV esetében természetesen a képminőség és az alkalmazott technológia a legfontosabb, a Samsung TV ezekhez a paraméterekhez azonban egy kifinomult, minimalista kialakítást is kínál. Elegáns, keskeny kialakításával kiemeli az éppen nézett tartalmat, ugyanakkor ízléses kiegészítője lesz a nappalinak is.

Nézd az igazán okos TV-t

Már nem igaz, hogy a TV csak TV-nézésre jó. Bár a tévékészülék 100% -ban készen áll a tartalmak lejátszására, a Smart TV-funkcióknak köszönhetően okoseszközként is használható. A One Depth okos kezelőfelület gyors és könnyű hozzáférést biztosít a különböző tartalomforrásokhoz és szinte végtelen szórakozási lehetőséget kínál egyetlen képernyőn.

Steam Link a nagyobb játékélményért

Lehet, hogy van egy hagyományos, játékhoz is alkalmas monitorod a számítógépeden - de a PC és a Samsung TV-összekötésével a játékélmény új dimenzióját fedezheted fel. A TV Steam Link- el rendelkezik, hogy összekapcsolhasd a számítógépeddel és a Steam előfizetéseddel. Ezután a könyvtárból származó játékokat közvetlenül a nagyobb képernyőre irányíthatod. Így a játékok akár a kényelmes kanapén is elérhetők a nappaliban.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,02 cm
Magasság 63,66 cm
Mélység 21,03 cm
Magasság talp nélkül 56,32 cm
Mélység talp nélkül 5,88 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR182b1a
Termékszám:  UE43NU7192UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10