Oldal frissítése

43" Samsung UE43DU8572

Szuper ár
219 900 Ft

43" Samsung UE43DU8572

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését titán szín teszi teljessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 43
Televízió 43

43" Samsung UE43DU8572 televízió legfontosabb jellemzői

  • A nagyszerű Samsung TV-vel otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és Vodafone TV

Kivételesen éles kép

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal érdekes választás azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást kedvelik.

Televízió 43

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiát használó TV magával ragad. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely biztosítja a kép tisztaságát.

HDR formátum támogatás

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. Az izgalmas gamer mód és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ezen Samsung TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ez a modern Tizen okos TV számos hasznos funkciót rejt, mint Bixby. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Használd ki a fejlett Samsung TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a modern Samsung LCD LED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Az integrált webkamerával lehetséges a videóhívások kezdeményezése, arcfelismerő alkalmazások használata, és így tovább.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

59,9 × 96,55 × 20,56 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

56,03 × 2,57 cm (ma×mé)

Tömeg:

11,6 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,55 cm
Magasság 59,9 cm
Mélység 20,56 cm
Magasság talp nélkül 56,03 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 70,17 cm
Tömeg 11,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Titán

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR175b6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE43DU8572UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15