Oldal frissítése

43" Samsung UE43AU7022

4,7 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung UE43AU7022

A Samsung UE43AU7022 egy modern Crystal UHD TV a színek milliárdnyi árnyalatával


A Samsung UE43AU7022 SMART LED TV fantasztikus dinamikus színteljesítménye

A Samsung UE43AU7022 SMART LED TV minimalista kialakítása követi a legújabb trendeket, szupervékony, karcsú profillal, briliáns színvisszaadással, lenyűgöző 4K felbontással és számos innovatív funkcióval,. amelyek nemcsak a népszerű streamingszolgáltatások elérését könnyítik meg, hanem a munkát vagy a tanulást is segítik. A UE43AU7022 készülék a Samsung legmodernebb Crystal UHD TV-je a színek milliárdnyi árnyalatát és a multimédiás szórakozás új dimenzióját hozza el az életedbe.

Játssz a Samsung Smart LED TV-n konzol nélkül

Szeretnél játszani kedvenc videojátékaiddal, de nincs játékkonzolod vagy nagy teljesítményű PC-d? Ne ess kétségbe. Az Xbox Game Pass tagsággal és a beépített alkalmazással egyedülálló módon, eszköz nélkül is beléphetsz a népszerű sikerjátékok és újdonságok világába a Samsung UE43AU7022 segítségével. Lazulj el több száz nagyszerű játékcímmel.


A csúcsminőségű 4K TV felbontás titka

Még a régi filmklasszikusok is modern felbontást kapnak az innovatív 4K Upscaling segítségével, amely egy intelligens és fejlett algoritmusnak köszönhetően bármilyen tartalmat képes 4K csúcsfelbontásra hozni, függetlenül az eredeti forrástól. A nagy teljesítményű Crystal Processor 4K ezután gondoskodik arról, hogy az egész ue43au7022 készülék a lehető legsimábban és legzökkenőmentesebben működjön, hogy a filmek estéi zavartalanul teljenek.

Javított érzékenység az intenzívebb színek és mélység érdekében

A Samsung UE43AU7022 hiteles megjelenítése még nagyobb figyelmet fordít az egyes felvételek részleteire. Az innovatív képkontraszt-javító technológia megvizsgálja az egyes jelenetek egyes szegmenseit, és azonnal olyan minőségi színvonalra állítja őket, hogy a szem még nagyobb mélységet és szélesebb színspektrumot érzékelhessen a képernyőn.


Precíz részletmegjelenítés nagy dinamikatartománnyal

Fedezze fel a rejtett részleteket még a legsötétebb jelenetekben is. A nagy dinamikatartomány biztosítja, hogy még a képernyő sötét részein is gyönyörűen renderelt körvonalak jelenjenek meg, pontosan úgy, ahogy a való életben látnád. A HDR képes nagyobb kontrasztú jeleneteket kezelni, és sokkal több mélységet ad az egyes képekhez. Ugyanakkor növeli a színskálázást, így a színek gazdag tárházát élvezheted a tévéképernyőn.

Dolgozz kényelmesen otthonról a Samsung TV-n keresztül

Adj magadnak egy szélesebb perspektívát. Csatlakoztasd munkahelyi számítógépedet, laptopodat vagy telefonodat, és nézd meg tartalmaidat a Samsung UE43AU7022 hatalmas képernyőjén.Mindezt otthonod kényelméből, tisztán, gyorsan és hatékonyan.

Okos otthon a kényelmesebb életért

Tedd könnyebbé az életed az otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével tökéletes áttekintést kaphatsz az okos készülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig a Samsung UE43AU7022 nagy képernyőjéről egy áttekinthető felületen - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

A legjobb streaming szolgáltatások a Samsung UE43AU7022 készüléken

Szórakozz reggeltől estig a legnépszerűbb streamingszolgáltatások széles választékával, mint például a Netflix,HBO Max,Skylink,Apple TV+,O2 TV,T-Mobile TV Go, Voyo,Disney+,Better TVés próbálj ki új sport-, játék-, oktatási és életmód-alkalmazásokat.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Facebook, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,63 cm
Magasság 62,4 cm
Mélység 18,76 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 84,17 cm
Tömeg 9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR178b1
Termékszám:  UE43AU7022KXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05