Oldal frissítése

43" Samsung The Serif QE43LS01BH Cotton Blue

289 990 Ft

43" Samsung The Serif QE43LS01BH Cotton Blue

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung Lifestyle TV televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését kék szín egészíti ki. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 43
Televízió 43

43" Samsung The Serif QE43LS01BH Cotton Blue TV jelentősebb jellemzői

  • A lenyűgöző Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 2900 CMR
  • Dolby Digital Plus gondoskodik a mozis hangélményről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ezen Samsung TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén kaptak helyet, ezáltal biztos népszerű lesz az elegáns és vékonyabb kialakítású TV-t kedvelők körében. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme QLED technológiát használó TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelzőt egyedülálló technológia jellemzi, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index bizonyítja, melynek értéke 2900 CMR.

Televízió 43
Televízió 43

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia gondoskodik a hihetetlenül rövid válaszidőről. Ez a nagyszerű Samsung TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 43

Használd ki a fejlett Samsung TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes funkció a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

Televízió 43

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek Samsung QLED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

102,8 × 98,63 × 41,72 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

59,73 × 9,7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

17,4 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 98,63 cm
Magasság 102,8 cm
Mélység 41,72 cm
Magasság talp nélkül 59,73 cm
Mélység talp nélkül 9,7 cm
Tömeg 17,4 kg

Szín

Szín Kék

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Kék
Kód:  WR176l11
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE43LS01BHUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05