Oldal frissítése

43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White

254 990 Ft

43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fehér szín teszi teljessé. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 43
Televízió 43

43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White televízió kulcsfontosságú paraméterei

  • A lenyűgöző Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 2900 CMR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a mozis hangminőséget
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely nagy élességet garantál. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal biztos népszerű lesz az elegáns és vékonyabb kialakítású TV-t kedvelők körében. A helyi fényerő szabályozás-funkció gondoskodik a háttérvilágításról a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen QLED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt biztosít. A QLED kijelzőt egyedülálló technológia jellemzi, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Lehetővé teszi, hogy teljesen tiszta képet lássunk rossz fényviszonyok között és nem megfelelő szögből is.

A TV HDR komptatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével mérjük, melynek értéke 2900 CMR.

Televízió 43
Televízió 43

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék igazi élmény lesz. A VRR technológia lehetővé teszi, hogy a játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül fussanak, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia garantálja a minimális válaszidőt. Ezen Samsung TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Televízió 43

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes okos funkcióját

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból tudjuk nézni a videót. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Televízió 43

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű Samsung QLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

102,8 × 98,63 × 41,72 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

59,73 × 9,7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

17,4 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 98,63 cm
Magasság 102,8 cm
Mélység 41,72 cm
Magasság talp nélkül 59,73 cm
Mélység talp nélkül 9,7 cm
Tömeg 17,4 kg

Szín

Szín Fehér

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fehér
Kód:  WR176l1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE43LS01BGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20