Oldal frissítése

43" Samsung The Frame QE43LS03BG

4,6 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung The Frame QE43LS03BG

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 200×200 mm. A fali tartó és a távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 43
Televízió 43

43" Samsung The Frame QE43LS03BG televízió jelentősebb paraméterei

  • Ezen Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 3100 CMR
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint Canal+, Telly, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Kivételesen éles kép

Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ezen Samsung TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A helyi fényerő szabályozás-funkció a felelős a háttérvilágításért a sötét helyeken. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Eme QLED technológiával rendelkező TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A QLED kijelző technológiailag rendkívül kivételes, amely páratlanul széles színspektrumot jelenít meg, és a kép teljesen hű az eredetihez. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével mérjük, melynek értéke jelen esetben 3100 CMR.

Televízió 43
Televízió 43

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A fejlett VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a nagyszerű Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 43

Használd ki a modern Samsung TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Nagyszerű választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Televízió 43

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Samsung QLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

59,2 × 97 × 19,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

55,8 × 2,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

9 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Telly, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 97 cm
Magasság 59,2 cm
Mélység 19,7 cm
Magasság talp nélkül 55,8 cm
Mélység talp nélkül 2,5 cm
Tömeg 9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma Fali tartó

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176l3
Termékszám:  QE43LS03BGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20