Oldal frissítése

43" Samsung SERO QE43LS05TC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung SERO QE43LS05TC


A Samsung SERO QE43LS05TC új szórakozási lehetőséget kínál


A Samsung SERO QE43LS05TC egy forradalmi okoseszköz

Most már kiváló minőségben játszhatod le okostelefonod tartalmát a TV-den. A Samsung SERO QE43LS05TC egy forradalmi eszköz, amely nem különbözteti meg a TV-s és az okostelefonos szórakozást.



A Samsung SERO QE43LS05TC tökéletesen jeleníti meg a mobilos tartalmakat

Fedezd fel a képernyőt, amely a rajta megjelenített tartalom helyzetéhez igazodik. Ha átlagos TV-tartalmat szeretnél nézi, azt a standard vízszintes pozícióban teheted meg, a mobiltartalmak számára elérhető függőleges helyzet pedig igazi újdonság. A képarány optimalizálása biztosítja, hogy a Samsung SERO QE43LS05TC-n a mobiltartalom fekete csíkok nélkül, kiváló minőségben jelenik meg.



Csak koppints a keretre

Mobiltelefonon található videók megjelenítéséhez a Samsung SERO QE43LS05TC-n elég, ha egyszer a keretre koppintasz. A praktikus Tap View funkció pillanatokon belül lejátssza az okostelefon tartamát a The Sero-n.



A Samsung SERO QE43LS05TCTV-vel szórakozás mindig elérhető távolságban van

Mobiltelefonod tartalmának megtekintését a nappalid kényelmében a Samsung SERO QE43LS05TC-n is befejezheted. A SmartThings alkalmazás hatékonyan könnyíti meg az eszközök csatlakoztatását, akár Android, akár iOS operációs rendszert futtatnak.


Az Apple eszközök tartalmát is lejátssza

Az AirPlay 2 funkció támogatásának köszönhetően a The Sero garantáltan kompatibilis az Apple eszközökkel, mint az iPhone, iPad vagy Mac. Így könnyedén játszhatsz le a képernyőn filmeket, fényképeket vagy zenét.



A Samsung SERO QE43LS05TC stílust kölcsönöz a térnek

Hagyd, hogy a Samsung SERO QE43LS05TC elegánsan olvadjon bele nappalid belső terébe, amikor semmilyen tartalmat nem nézel rajta. A módok, mint a poszter, az óra, a hangfal vagy a Cinemagraph segítenek kiteljesíteni a tér hangulatát. Továbbá, az Ambient+ mód lehetőséget kínál különböző információk, parti vizualizációk vagy zenei aláfestések lejátszására. A The Sero maga is egy stílusos darab. A minimalista Samsung SEROQE43LS05TC TV kivitelezése és a 360°-os design bármely szobában kiemelkedő lesz.

A Samsung SERO QE43LS05TC, avagy televízió kerekeken

A Samsung SERO QE43LS05TC, többek között rendkívül egyszerű lehetőséget kínál a mozgatásra. Ha a Samsung SERO QE43LS05TC lenyűgöző képének nézése közben úgy gondolnád, hogy jobb helye lenne a szoba egy másik pontján, csak annyit kell tenned, hogy felcsatlakoztatod rá a kerekeket, és átgurítod oda, ahová szeretnéd.

A Samsung SERO QE43LS05TC csúcskategóriás hangrendszere fog levenni a lábadról

Nem csak csodálatos képre, de elsőosztályú hangzásra is számíthatsz. A Samsung SERO QE43LS05TC kifinomult hangrendszere 60 W-os teljesítménnyel bír. A 4.1 térbeli konfiguráció a Dolby Digital Plus rendszerrel együtt olyan erőteljes hangzást hoz létre, amely az egész nappalit betölti. És mindezt közvetlenül a függőleges állványba épített hangszórókkal.

Tökéletesen érthető hang

Ne maradj le egyetlen párbeszédről sem, amely a Samsung SERO QE43LS05TC képernyőjén hangzik el. A készülék szofisztikált Automatic Voice Enhancement (AVA) funkcióval lett ellátva, amely feldolgozza a hangjelet és feljavítja a hangsáv komponensét. A filmes karakterek beszélgetései tökéletesen tisztán és érthetően hangzanak el.



A Samsung SERO QE43LS05TC TV-nek hála a videótartalmak új perspektívájával találkozhatsz

Részesítsd szemedet prémium látványban. A Samsung SERO QE43LS05TC Samsung Quantum Dot technológiájának köszönhető 100%-os színgazdagság révén korábban sosem látott részletekre bukkanhatsz a sötét és a világos jelenetek során. Továbbá, az eszköz elemzi az egyes jeleneteket és 4K minőségűvé fejleszti azokat. Ennek köszönhetően a színárnyalatok és a kép részletes textúrái még kiemelkedőbbek lesznek..


A Samsung SERO QE43LS05TC mindig a legjobb fényerőt és kontrasztot biztosítja

A nappalid fényviszonyai változhatnak, ám a Samsung SERO QE43LS05TC képe mindig ideális marad. Az intelligens Adaptive Image megoldásnak köszönhetően a készülék figyeli a szoba fényeinek változását, és ahhoz igazítja a megjelenített tartalom fényerejét és kontrasztját.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 56,47 cm
Magasság 120 cm
Mélység 32,7 cm
Mélység talp nélkül 8,34 cm
Tömeg 33,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179h3c
Termékszám:  QE43LS05TCUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20