Oldal frissítése

43" Samsung SERO QE43LS05B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung SERO QE43LS05B

Ikonikus Samsung SERO QE43LS05B SMART QLED forgó televízió, amilyet még sosem láttál


Teljesen alkalmazkodik az tartalmaidhoz

Manapság a multimédiás tartalmakat többnyire telefonon fogyasztjuk. A kijelzők azonban gyakran nem teszik lehetővé, hogy a legújabb sorozatokat élvezhesd, vagy a közösségi oldalakat elég nagy formátumban böngészhesd. Ezért a Samsung megalkotta a Sero-t, egy rugalmas tévét, amely teljes mértékben alkalmazkodik ahhoz, amit nézel. A forgatható képernyő lehetővé teszi, hogy a TV-t két pozícióba - vízszintesen vagy függőlegesen - forgasd a legjobb nézési élmény érdekében. A televíziós szórakoztatás új színvonala jön.


Antireflexiós matt képernyő

A Sero nem fél a kellemetlen vakítástól sem. A csúcskategóriás monitorokhoz vagy munkahelyi laptopokhoz hasonlóan ez a Samsung SERO QE43LS05B SMART QLED lifestyleTV matt képernyőt kínál, amely jelentősen csökkenti a fényvisszaverődést.


A Samsung SERO QE43LS05B SMART QLED TV csúcskategóriás hangrendszere

Nemcsak látványos képet, hanem első osztályú hangzást is élvezhetsz. A Sero egy kifinomult 60 W-os hangrendszerrel rendelkezik. Mindezt a függőleges állványba épített hangszórók biztosítják.


A Samsung SERO QE43LS05B SMART QLED TV gyönyörű, valósághű színei

Legyen szó a fűről a futballstadionban, egy hollywoodi színésznő bőréről vagy a videojátékban megjelenő fém páncélról, minden valósághű színekben pompázik majd a képernyőn. A Quantum Dot technológia egymilliárd színárnyalatot kínál, és a 100%-os színmennyiség biztosítja, hogy nagy és kis fényerőnél is kitűnjenek.


Dinamikus kialakítás minimalista formatervezésben

Minden zavaró elemtől megtisztítva. A Sero egyszerű kialakítása azonnal elnyeri tetszésedet, mivel bármilyen térbe vagy belső stílusba könnyedén illeszkedik. Kellemes semleges kék árnyalatú színsémája szórakoztató kiegészítője lesz bármely partinak, családi eseménynek vagy vállalati bemutatónak.


Samsung SERO QE43LS05B SMART QLED TV kerekeken

A Sero többek között a nagyon egyszerű mozgatás lehetőségét is kínálja. Ha a lenyűgöző kép megtekintése közben jobb helyre tudod tenni a Sero-t, egyszerűen csatold a kerekeket a készülékhez, majd helyezd a kívánt helyre.


Vetítőeszközzé alakíthatod okostelefonodat

Szabadulj meg az összegabalyodott kábelektől, és tükrözd a tartalmat egyetlen helyről. A Freestyle egyszerű vezeték nélküli kivetítéssel vezérelhető közvetlenül az okostelefonon keresztül. Az Android és iOS mobilfelhasználók számára a SmartThings alkalmazás érhető el, míg az Apple készülékek az AirPlay 2 előnyeit használhatják.


Díszítsd a teret akkor is, amikor éppen nem nézel semmit

Az Ambient Mode lehetővé teszi a Sero használatát akkor is, ha éppen nem nézel semmit, és idézőjelben "ki van kapcsolva". A fekete képernyő helyett hasznos információkat, saját fényképeket, tervezőpaneleket stb. jeleníthetsz meg rajta.

Tedd élvezetesebbé az életedet a Samsung SERO QE43LS05B SMART QLED TV-vel

Könnyítsd meg az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső áttekintést kaphatsz okos készülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig a The Sero TV képernyőjéről egy áttekinthető felületen - mindent egyszerűen és intuitív módon.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 56,47 cm
Magasság 120 cm
Mélység 32,7 cm
Magasság talp nélkül 22,81 cm
Mélység talp nélkül 8,34 cm
Tömeg 32,2 kg

Szín

Szín Sötétkék

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR177l5
Termékszám:  QE43LS05BAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05