Oldal frissítése

43" Samsung SERO

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung SERO


A televíziós szórakozás legújabb módja

Az okostelefonos megtekintésre szánt tartalmat most már teljes minőségben megtekintheted televízión is. A Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED egy forradalmi készülék, mely nem tesz különbséget a televíziós és okostelefonnal történő szórakozás között.

A mobiltartalom tökéletes megjelenítése

Fedezd fel azt a képernyőt, mely a tartalom kívánt megjelenítéséhez igazítja a megjelenést. Ha az általános televíziós tartalmat szeretnéd nézni, rendelkezésedre áll a szabványos vízszintes helyzet, az újdonság pedig a függőleges helyzet a mobiltartalom megjelenítéséhez. A képarány megjelenítési optimalizációja biztosítja, hogy a Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED készüléken megjelenített tartalom fekete csíkok nélkül, teljes minőségben jelenjen meg.

Elég csak megnyomni a keretet

A Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED készüléken a mobilvideó megjelenítéséhez elég csak rákoppintani az eszköz keretére. A praktikus TapView funkció néhány másodperc alatt megjeleníti az okostelefonon látható tartalmat a Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED készüléken.

Szórakozás egy karnyújtásnyira

Az okostelefonon elkezdett tartalom megtekintését befejezheted a nappalid kényelméből a Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED készüléken. A SmartThings alkalmazás hatékonyan leegyszerűsíti az eszközök csatlakoztatását, mindegy, hogy Android, vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközökről van szó.

Lejátssza az Apple tartalmat is

Az AirPlay 2 funkció támogatásának köszönhetően a Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED kompatibilitása biztosított az olyan Apple eszközökkel, mint az iPhone, iPad, vagy Mac. Így könnyedén megtekintheted a képernyőn a filmeket, képeket, emellett a zene lejátszása is lehetséges.

Stílust kölcsönöz a helyiségnek

Hagyd, hogy a Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED elegánsan beleolvadjon a nappalid belterébe, amikor épp nincs használatban. A helyiség atmoszférája olyan különböző üzemmódokkal formálható, mint a plakát, óra, hangfal, vagy Cinemagraph. Az Ambient+ üzemmód emellett különböző információk megjelenítését teszi lehetővé, mint például.a party-vizualizációk vagy zenei színfalak. A Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED emellett önmagában is egy stílusos darab. Minimalista kivitelezése és a 360° dizájnja bármilyen szobában kiemelkedő lesz.

Televízió kerekeken

Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED több hasznos funkción kívül igazán könnyű áthelyezést tesz lehetővé. Ha a Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED készülék nézése közben úgy éreznéd, hogy egy másik helyen jobb szög nyílik rá, elég az eszközre felerősíteni a kerekeket és áthelyezni a kiválasztott helyre.

Csúcsminőségű hangrendszer

Nem csak a nagyszerű képnek örülhetünk, hanem az első osztályú hangzásnak is. A Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED tévé kiemelkedik szofisztikált audiorendszerével, melynek teljesítménye 60 W-ra rúg. A 4.1 térkonfiguráció a Dolby Digital Plus rendszerrel betölti a nappalit a roppant nagy erejű hangzásával. Mindez a függőleges állványba közvetlenül beépített hangszóróknak köszönhető.

Tökéletesen érthető audió

Ne maradj le semmiről a párbeszédek alatt, melyek a Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED képernyőjén játszódnak le. A készülék szofisztikált Automata hangerősítés (AVA) funkcióval rendelkezik, mely feldolgozza a hangjelet és kiemeli a megfelelő hangelemeket a hangsávból. A filmkarakterek párbeszédei így tökéletesen világosak és érthetőek lesznek.

A videótartalom újszerű megjelenítése

Kényeztesd a szemeidet prémium minőségű élménnyel. A Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED készülék a Samsung Quantum Dot technológiát használja, melynek köszönhetően tanúja lehetsz a 100%-os színtelítettségnek, mely idáig nem látott részleteket fed fel a számodra a sötét és világos jelenetekben egyaránt. Emellett a készülék minden jelenetet elemez, majd feljavítja azt 4K felbontásra. Ennek köszönhetően még inkább kiemelkednek a színárnyalatok, és a kép részletes textúrái.

A fényerő és kontraszt mindig a legjobb

A nappaliban mindig változhat a fény, de a Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED televízió mindig ideális feltételeket nyújt. Az intelligens Adaptív képnek köszönhetően a készülék figyeli a helyiség megvilágításában bekövetkező változásokat, és ezek alapján módosítja a megjelenített kép fényerejét és kontrasztját.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.0, CI+

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 56,47 cm
Magasság 120 cm
Mélység 32,7 cm
Mélység talp nélkül 8,34 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 21,81 cm
Tömeg 33,3 kg

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179h3b
Termékszám:  QE43LS05TAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15