Oldal frissítése

43" Samsung QE43Q60D

Leárazás -12 %
219 900 Ft 249 990 Ft

43" Samsung QE43Q60D

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését szürke szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 43
Televízió 43

43" Samsung QE43Q60D TV fontosabb paraméterei

  • Ezen Samsung TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Dual LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a remek Samsung TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Dual LED technológia különböző típusú LED-eket kapcsol össze, hogy jobb háttérvilágítást, szélesebb színtartományt és jobb kontrasztot biztosítson.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme QLED technológiával rendelkező TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A QLED kijelzőt forradalmi technológia jellemzi, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Nagyszerű képet ad még akkor is, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a filmeket.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 43
Televízió 43

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Eme Samsung TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a modern Tizen okos TV sok érdekes funkciót tartogat, mint Bixby. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen társunkká válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a modern Samsung tévé összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így a videót bármilyen perspektívából nézhetjük. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Az ideális választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek Samsung QLED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. Hála az integrált webkamerának, indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve kipróbálhatunk sok más funkciót is.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

59,81 × 96,55 × 18,1 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

55,94 × 2,57 cm (ma×mé)

Tömeg:

11,6 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,55 cm
Magasság 59,81 cm
Mélység 18,1 cm
Magasság talp nélkül 55,94 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 67,8 cm
Tömeg 11,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürke

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  WR175l4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  QE43Q60DAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15