Oldal frissítése

43" Samsung QE43Q60B

4,6 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung QE43Q60B

Lépj be a színek milliárdjainak világába a QLED TV-vel

A Samsung QE43Q60B SMART QLED TV gyönyörű, valósághű színei

Legyen szó a fűről a futballstadionban, egy hollywoodi színésznő bőréről vagy a videojátékban megjelenő fém páncélról, minden valósághű színekben pompázik majd a képernyőn. A Quantum Dot technológia egymilliárd színárnyalatot kínál, és a 100%-os színmennyiség biztosítja, hogy nagy és kis fényerőnél is kiemelkedjenek.


Q HDR technológia a hihetetlenül valósághű színskálázáshoz

Nézd a jeleneteket olyan valósághűen, ahogyan a szemed látja. A fejlett Quantum HDR technológiának köszönhetően a képernyő minden eddig nem látott részletet megmutat, élénkebb színekkel és nagyobb mélységgel. A jobb színvisszaadás élénkebbé teszi az egyes jeleneteket, illetve simábbá az árnyalatok közötti átmenetet. A HDR10 + dinamikus tónusleképezés támogatásával pedig a multimédiás tartalom sokkal mélyebb és teljesebb kontrasztra tesz szert, amely garantáltan még jobban magával von az akcióba.


Samsung QE43Q60B SMART QLED TV és intelligens 4K Upscaling 

A Samsung QE43Q60B SMART QLED készüléket a fejlett Quantum Processor Lite 4K hajtja, amely mesterséges intelligencia és mélytanulás támogatásával működik. A teljesítményének köszönhetően minden tartalmat, még a régebbi filmklasszikusokat is kiváló minőségű 4K felbontásban láthatod. Ez a 4K Upscaling technológiának köszönhető, amely az egyes jelenetek mellett a hangot is hangolja, így a tévéélményt a kiválóság új szintjére emeli.

Tartalomtípusok alapján optimalizált színek

A Samsung QE43Q60B SMART QLED innovatív kettős LED háttérvilágítási technológiával rendelkezik, amely az éppen lejátszott tartalomnak megfelelően állítja be a képernyő színárnyalatait. A LED-ek periodikusan váltakoznak, optimalizálva a színeket és a fényerőt, hogy megfeleljenek a valóságnak, és fokozzák a hiteles megtekintés élményét.

Képdinamika teljes élességben

A Motion Xcelerator technológiának köszönhetően még a legvadabb játékok is tiszta, éles képi megjelenítésben jelennek meg, amely a lehető legsimább képkockánkénti működést biztosítja, hogy a végső képi megjelenítés a lehető legnagyobb pontossággal reprodukálható legyen. Szabadulj meg a szakadozásoktól, elakadásoktól és lassulásoktól a játékmenetedben, és lépj az abszolút győzelem felé.

Bővítsd nyerő látókörödet

Állítsd be a legjobb feltételeket a játékhoz. A 21:9 és 32:9 képarányú képernyővel a Samsung QE43Q60B SMART QLED QLED tévé nézőterét kibővítheted, hogy nagyobb rálátásod legyen az eseményekre. A praktikus Game Bar segítségével pedig valós időben optimalizálhatod a menüket, szabályozhatod a bemeneti késleltetést, az FPS-t, a HDR-t, vezeték nélküli fejhallgatót csatlakoztathatsz vagy beállíthatod a fent említett képarányt.

Tekerd az életedet a maximumra

Könnyítsd meg az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével tökéletes áttekintést kaphatsz intelligens készülékeidről. A Samsung QE43Q60B SMART QLED nagyképernyőjéről a mosógéptől a világításig mindent vezérelhetsz egy áttekinthető felületen - mindezt egyszerű és intuitív módon.

Univerzális munkafelület a Samsung QE43Q60B SMART QLED készüléken

Kényeztesd magad a Samsung QE43Q60B SMART QLED TV bőséges képátlójával, és hasznosítsd a számítógép, laptop vagy okostelefon gyors elérését, hogy otthonról hatékonyabban és tisztábban dolgozhass.



Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,55 cm
Magasság 59,81 cm
Mélység 18,1 cm
Magasság talp nélkül 55,94 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Tömeg 8,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR177l4
Termékszám:  QE43Q60BAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15