Oldal frissítése

43" Philips The One 43PUS8506

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips The One 43PUS8506

Philips 43PUS8506 intelligens 4K TV
3 oldalú Ambilight háttérvilágítással.

A Philips 43PUS8506 ANDROID LED televízió pontosan az, amire vágysz. A televízió kivételes képminőséget, karcsú formatervezést, nagyszerű hangzást, illetve a Google Asszisztens hangsegéd támogatását kínálja. Az Ambilight technológia gondoskodik a semmihez sem hasonlítható, magával ragadó megtekintés élményéről a Philips 43PUS8506 ANDROID LED televízión. Röviden, a 108 cm-es okos készülék mindent biztosít, amire szükséged van egy filmnézős est, egy sportmérkőzés vagy egy hétvégi játékmaraton élményéhez. A Philips The One okostévé formatervezésével 2021-ben elnyerte a neves reddotaward díjat.

A Philips The One televízió hanggal vezérelhető
Google Assistant vagy Amazon Alexa támogatás.

Nyomd meg a gombot a Philips 58PUS8506 okostévé távirányítóján, hogy a Google Assistant segítségével vezérelhesd a tévét vagy az intelligens otthoni eszközt. Ugyanilyen egyszerűen megkérheted az Amazon Alexa hangalapú asszisztenst is. Integráld a Philips The One TV-t intelligens otthonodba, és könnyítsd meg az életedet.

Varázslatos Ambilight technológia
Érzelmek, amelyek túlmutatnak a Philips 43PUS8506 TV képernyőjén.

A Philips Ambilight még inkább magával ragad a filmek és játékok akciójával. Ez a funkció kivetíti a színeket a falra a Philips 43PUS8506 ANDROID OLED TV mögé az éppen lejátszott tartalomhoz igazítva, így optikailag megnagyítja a képet. A Philips 43PUS8506 televízió hátulján olyan intelligens LED világítás található, amely igazodik a lejátszott tartalomhoz, ezáltal pedig lenyűgöző nézői élményt nyújt.

Philips 43PUS8506 TV egyedülálló képpel és hangzással
Közvetlen Dolby Vision és Dolby Atmos támogatással.
 

A Philips 43PUS8506 okos tévével úgy érezheted magadat az otthonodban, mintha moziban ülnél. A TV támogatja a felsőkategóriás Dolby audio és videó formátumot. A képe csupa fény és szín, amelyet részletes mély és térhatású hangzás egészít ki, így adja vissza a rendező eredeti elképzelését. Tekintsd meg a kedvenc filmedet, nézd online a sorozataidat vagy akár a Blu-ray lemezeket prémium minőségben, beleértve a HDR-t is a Philips 43PUS8506 televízión.

Egyszerűen okos televízió.
Android rendszerrel. 

A Philips 43PUS8506 Android TV elhozza számodra a tartalmakat, amiket szeretnél - és amikor csak szeretnéd! Lehetőséged van a Philips 43PUS8506 kezdőképernyőjének testre szabására a kedvenc alkalmazásaid megjelenítéséhez, ezáltal könnyedén megtekintheted a kedvenc filmjeidet és műsoraidat. Természetesen rendelkezésedre állnak a legnépszerűbb streaming szolgáltatások is illetve az Androidos telefon egyszerű csatlakoztatásának lehetősége is.

A Philips 43PUS8506 a csúcs-modern Philips P5 képfeldolgozó processzort használja.
Tökéletesség a forrástól függetlenül.

A Philips P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzor gondoskodik arról, hogy a Philips 43PUS8506 TV mindig tökéletes minőségben jelenítse meg a kedvenc tartalmaidat. A részletek sokkal mélyebbek, a színek pedig sokkal élénkebbek, a bőrtónus pedig sokkal természetesebbnek hat. A Philips 43PUS8506 készülék kontrasztja olyan éles, hogy minden egyes részletet láthatsz a képernyőn. A TV teljesen új színben tünteti fel a sportmérkőzéseket és az akciót, nem számít milyen gyors a játék.

Philips 43PUS8506 televízió 4K Ultra HD-HDR felbontással
Élő HDR kép a sima mozgásért.

A gazdag színekkel és éles kontraszttal a Philips 43PUS8506 televízió életre kelti a kijelzőt. A kép ezáltal sokkal mélyebb lesz, a mozgás pedig láthatóan simább. A Philips 43PUS8506 okos televízió kompatibilis a főbb HDR formátumokkal, amely magában foglalja a HDR10+ és a Dolby Vision formátumokat is. Legyen szó akár népszerű sorozatról vagy a legújabb videojátékról, a megtekintett tartalom árnyéka mélyebb lesz, a fényes felületek ragyognak majd, a színek sokkal valósághűbbek, a mozgás pedig hihetetlenül sima lesz.

A TV készen áll a modern játékkonzolokra
Az alacsony késleltetéssel a Philips 43PUS8506-ot a gamerek is nagyra értékelik.

A Philips 43PUS8506 televízió a legújabb HDMI 2.1-es porttal büszkélkedhet, amikor játszani kezdesz, a játékkonzol automatikusan átvált különleges alacsony késleltetésű gamer üzemmódra. A televízió emellett támogatja a VRR és a Freesync technológiát a sima játék érdekében még gyors történések esetén is. A játékot pedig a különleges Ambilight üzemmód teszi még egyedibbé.

A Philips43PUS8506DTS Play-Fi-t használja
Többszobás hangzás - Multi-room audio.

A Philips 43PUS8506 televízión található DTS Play-Fi segítségével csatlakoztathatod a kompatibilis hangszórókat bármely szobában. Van egy vezeték nélküli hangszóród a konyhában? Hallgasd a filmet, miközben valami harapnivalót készítesz vagy akár ülj le a többiekkel egy italra anélkül, hogy lemaradnál például egy meccs fontos pillanatairól.

TV mutatós kivitelben
Ideális soundbar-ral kombinálva.

Miért kellene a Philips 43PUS8506 televíziót a sarokban elhelyezned? Minden bizonnyal nagyra értékeled majd a központi forgó állványt, amely gondoskodik a kijelző elforgatásáról igény szerint. Bárhová is helyezed el a Philips 43PUS8506 készüléket, a szinte keret nélküli kialakításával kifinomult megjelenést kölcsönöz. A készülék elegendő helyet kínál egy minőségi soundbar elhelyezéséhez.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,28 cm
Magasság 62,82 cm
Mélység 20,11 cm
Magasság talp nélkül 55,82 cm
Mélység talp nélkül 7,81 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 59 cm
Tömeg 9,1 kg
VESA felfüggesztés 100×200

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC389i8d1a
Termékszám:  43PUS8506/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10