Oldal frissítése

43" Philips 43PUS8007

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips 43PUS8007

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Philips televízió. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 20W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a modern Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 100×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 43
Televízió 43

43" Philips 43PUS8007 TV alapvető tulajdonságai

  • Ezen Philips TV valódi mozi élményt nyújt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a modern Android operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos és DTS HD gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Steam Link, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+, MAGENTA TV, Telly, SledovaniTV és Canal+

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Eme Philips TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely garantálja a rendkívüli élességet. Pontos zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 43
Televízió 43

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme LCD LED technológiát használó TV nagyszerű látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

Támogatja a HDR formátumot

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 43
Televízió 43

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Philips TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A fejlett gamer mód funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Ezen Philips televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Android smart TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül.

Televízió 43
Televízió 43

Használd ki a nagyszerű Philips TV összes smart tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos és DTS HD. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Televízió 43
Televízió 43

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű Philips LCD LED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Az Ambilight funkció az egyik kivételes tulajdonsága. Ez egy, a TV hátulján található világítási rendszer. A képernyő körül fényhatás keletkezik a színes LED-eknek köszönhetően, amely alkalmazkodik a megjelenített tartalomhoz. A cél a vizuális élmény optimalizálása TV nézés közben, illetve kialakítani olyan érzetet, hogy a képernyő, amit nézünk, még nagyobb és dinamikusabb. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

58,52 × 96,28 × 22,66 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

55,82 × 7,81 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

8,5 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,28 cm
Magasság 58,52 cm
Mélység 22,66 cm
Magasság talp nélkül 55,82 cm
Mélység talp nélkül 7,81 cm
Tömeg 8,5 kg
VESA felfüggesztés 100×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389i8f10
Termékszám:  43PUS8007/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10