Oldal frissítése

43" Philips 43PUS6412

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips 43PUS6412


A Philips 43PUS6412 nem egy közönséges TV. Ez egy Ultra HD felbontású készülék - egy Android TV -, mely számos fejlett funkcióval és a legújabb technológiákkal rendelkezik. Rendkívüli funkcionalitást, korlátlan lehetőségeket, eleganciát és okos kapcsolatokat tartogat az Ön számára. Mindezek mellett, a készülék ultra-vékony, kifinomult design-nal rendelkezik, amely minden nappaliban remekül mutat. Nagy figyelmet érdemel még a Philips TV egyedi, kétoldalú Ambilight háttérvilágítása. Széles fény világít képernyő két oldalán, és ezáltal a környező falakon is. Ezáltal egy izgalmas kombinációt teremt, amely növeli a TV nézés élményét. Teremten maga köré különleges hangulatot, és varázsolja személyessé nappaliját!


Legfontosabb jellemzők

  • Smart TV funció
  • Micro Dimming Pro - intelligens fénytompítás
  • 4K Ultra HD felbontású - a borotvaéles képek
  • Kétoldalú Ambilight háttérvilágítás
  • HDR Plus támogatás
  • H.265 / HEVC
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Intelligens háttérvilágítás

A Micro Dimming Pro analizálja a képeket valós időben, 6400 különböző zónában és térben. Ezen elemzés alapján, beállítja a háttérvilágítás erősségét. Az eredmény az, hogy a kontraszt, az élesség és az általános minőség kihangsúlyozásra kerülnek.


HDR Plus

A High Dynamic Range Plus egy újszerű videó szabvány, amelyet a filmrajongók garantáltan nagyra becsülnek majd. Ez forradalmat hoz az otthoni szórakozásba - ez  Philips TV számára alapfunkció, amely a képeknek tökéletes fényerőt, gazdag kontrasztot és igazán élénk színeket kölcsönöz, úgy, ahogy azt még sosem látta TV képernyőn. Többé nem kell moziba mennie, hiszen az otthon kényelméből is élvezheti a minőségi felbontást.


Nagy felbontású

A 4K Ultra HD panel 4-szer nagyobb felbontással rendelkezik, mint a hagyományos Full HD TV panel. A több mint 8 millió pixel, az egyedülálló Ultra Resolution technológiával kombinálva nyújt kiváló képminőséget, az eredeti forrástól függetlenül. Kényeztesse magát a kitűnő élességgel, mélységgel, kiváló kontraszttal, természetes mozgásokkal, és rendkívüli részletességgel bármely zavaró tényező nélkül.



Quad Core Android rendszer

Élvezze a a négymagos processzor és az Android precizitását. Ezzel a kombinációval, garantáltan élvezni fogja ennek a TV-nek a működését, miközben remekül szórakozik. Irányítson, használjon applikációkat, és élvezze a multimédia által nyújtott szórakozást maximális sebességen.


Végtelen szórakozás

A Google Play Áruház és a Philips Galéria alkalmazás számos filmet, TV show-t, zenét, alkalmazást és játékot tartalmaz. A bővíthető memória kapacitása 16 GB, amely bőséges tárhelyet biztosít az Ön kedvenc programjainak és az új alkalmazásainak. Természetesen a Netflix is elérhető.


Premium hangzás

Hihetetlen és élénk hangtechnikai technológia biztosítja a hatékony, integrált hangsávot. A hátsó hangszórók stratégiai elhelyezése viszont mély és gazdag hangzást kölcsönöz. A DTS HD Premium Soundnak köszönhetően, Ön minden részletet hallani fog - a valós hatású térhangzást, gazdag basszust és kristálytiszta párbeszédeket, amelyek még a legmagasabb hangerőn sem lesznek megzavarva, félbevágva vagy torzítva.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,13 cm
Magasság 62,94 cm
Mélység 22,4 cm
Magasság talp nélkül 57,51 cm
Mélység talp nélkül 8,2 cm
Tömeg 9,3 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WC389i6
Termékszám:  43PUS6412/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15