Oldal frissítése

43" Philips 43PUS6162

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips 43PUS6162


A Philips 43PUS6162 nem csak egy egyszerű 4K Ultra HD TV, hanem egy valóságos műszaki remekmű fejlett funkciókkal és a legújabb technológiákkal, eleganciával és intelligens kapcsolódással kombinálva. Emellett ultravékony, kifinomult, fekete külsővel rendelkezik, ami minden nappalinak remek kiegészítője lehet. 


Legfontosabb jellemzők

  • Smart TV funkciók
  • Micro Dimming 
  • 4K Ultra HD felbontás - tűéles kép
  • Philips Sound Processing - erős hangfeldolgozás
  • HDR Plus támogatás
  • H.265 / HEVC

Felsőkategóriás felbontás

Az ULTRA HD TV-nek négyszer akkora a felbontása, mint egy hagyományos Full HD TV-nek. Több, mint 8 millió pixel és egyedülálló Ultra Resolution Upscaling (képfelbontást javító) technológia is helyet kapott, így az eredeti tartalomhoz képest feljavított minőségű képeket fogsz tapasztalni. Élvezd az élességed, a megnövekedett mélységérzetet, a lenyűgöző kontrasztot, a természetes mozgást és a hibátlan részletességet!


Intelligens háttérvilágítás

A Micro Dimming szoftver 6400 különböző zónában vizsgálja az adott képet és eszerint állítja be a háttérvilágítás intenzitását megfelelően, hogy élvezhesd a hihetetlen kontrasztot és a jó képminőséget, így szerezve egy valósághű vizuális élményt. Az eredmény élénk kontraszt, élesség és felsőkategóriás vizualitás. 


HDR Plus

High Dynamic Range Plus az új szabvány a videó, ami belátható főleg a filmrajongók. Hoz forradalom az otthoni szórakoztatás - ezt a szabványt, hogy élvezni fogja a tökéletes fényerő, kontraszt gazdag és igazán élénk színek, amelyek soha nem látott a tévében. Többé nem kell menni a moziba, high-end kép most élvezte a kényelmes otthon. 

A High Dynamic Range Plus egy új mozgóképes technológia, ami minden filmrajongót el fog kápráztatni. Újraértelmezi az otthoni szórakoztatás fogalmát a kontrasztok és a színek fejlesztésével, fényesebb, jobb kontrasztú, nagyobb színskálájú és soha nem látott részletességű képpel. 


Smart TV: fedezzen fel egy teljesen új világot

Fedezze intelligensebb tapasztalatok, amelyek közvetítik a hagyományos TV-k. Kölcsönözzön és patak filmek, videók és játékok online videotékában. Nézze kedvenc TV csatornák felzárkózás és élvezni, amely az online alkalmazások a Smart TV. Van is támogatja a Netflix.

Fedezze fel a Smart élményt, ami a hagyományos TV-k világát meghaladja. Kölcsönözzön ki és streameljen filmeket, videókat, vagy játékokat online videotékákból. Nézze kedvenc csatornáit és élvezze az egyre bővülő online applikációkat Smart TV-jével. 


Pixel Plus Ultra HD

Tapasztalat élesség 4K Ultra HD A Pixel Plus Ultra HD Philips, amely optimalizálja a képminőséget, és sima, zökkenőmentes képeket hihetetlenül részletes és mély.

Tapasztalja meg a 4K Ultra-HD felbontás élességét a Philips Pixel Ultra Plus Ultra-HD rendszerével. Optimalizálja a kép minőségét, hogy sima, folyamatos képet produkáljon hihetetlen részletességgel és mélységgel.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,13 cm
Magasság 62,64 cm
Mélység 21,2 cm
Magasság talp nélkül 56,35 cm
Mélység talp nélkül 8,5 cm
Tömeg 11,22 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389i2
Termékszám:  43PUS6162/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15