Oldal frissítése

43" Hisense 43E7NQ

200 990 Ft

43" Hisense 43E7NQ

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek HISENSE televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 és 12 ms-es válaszidő nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 43
Televízió 43

43" Hisense 43E7NQ TV alapvető paraméterei

  • A csodálatos HISENSE televízió valódi mozi élményt nyújt
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • A TV 12 ms válaszidőt nyújt
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos és Dolby Audio MS12 garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a lenyűgöző HISENSE televízió tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt nyújt. A QLED kijelzőt forradalmi technológia jellemzi, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

A TV HDR komptatibilis

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is.

Televízió 43
Televízió 43

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia minimális válaszidőt biztosít. Ez a nagyszerű HISENSE televízió kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Eme Vidaa smart TV számos érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet.

Televízió 43
Televízió 43

Használd ki a modern HISENSE televízió összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Audio MS12. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül biztosított a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben található, és beállítja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében. Biztos tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozó funkció. Ebben a funkcióban a TV folyamatosan figyeli a hangerőt, és automatikusan kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön beállítani. Igény szerint állítható a hangerő a TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón anélkül, hogy az befolyásolná a beépített hangszóró hangerejét.

Televízió 43

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a remek HISENSE QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

61,1 × 96,3 × 22,3 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

56 × 7,4 cm (ma×mé)

Tömeg:

7,8 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 12 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,3 cm
Magasság 61,1 cm
Mélység 22,3 cm
Magasság talp nélkül 56 cm
Mélység talp nélkül 7,4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 75,8 cm
Tömeg 7,8 kg
VESA felfüggesztés 200×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020l9g01bd
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43E7NQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15