Oldal frissítése

43" ASUS SD433

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" ASUS SD433

Ismerkedj meg ezzel a professzionális nagyformátumú LED-monitorral, amely plug and play támogatással rendelkezik, beleértve több multimédiás formátumot, integrált sztereó hangszórókat tartalmaz és kiváló minőségű, 3000:1 kontrasztarányt ér el a hagyományos mérési módszernél. A tiszta panel széles betekintési szöggel (178°  mind vízszintesen és függőlegesen) Full HD tartalmat jelenít meg tiszta, élénk színekkel. A néző torzítás és minőségromlás nélküli képet lát függetlenül attól, hogy honnan nézi.

Az ASUS SD433 nagy formátumú monitor főbb jellemzői

  • Aktív felülete 94,1 × 53 cm
  • 60 Hz-es képfrekvencia
  • Nagy kontrasztarány: 3000:1
  • Széles betekintési szög - 178 ° függőlegesen és vízszintesen
  • Támogatja a különböző multimédia formátumokat - csak csatlakoztasd az USB-t és indíthatod a lejátszást
  • 10 W sztereó hangszórók
  • Easy Cableless Setup - Automatikusan észleli és lejátssza a fájlokat az USB-ről
  • A fejlett prezentációs lehetőségek kihasználásához egy Android-kártyával bővíthető
  • RS-232 port a távoli adminisztrációhoz

A nagyméretű LED-monitor bárhol elhelyezhető!

Egy megfelelően kialakított tárgyalóterembe nagy képernyő kell, amellyel az egyes projektek nagyon jól bemutathatók. Az akár 300 nit fényerejű monitor gyakorlatilag bármilyen belső térbe helyezhető - kommunikálhat a vásárlókkal, a kollégákkal a konferenciateremben vagy bárhol máshol. A monitor kompatibilis a VESA (400 × 400 mm) szabvánnyal, ami megkönnyíti a falhoz való rögzítést. Maguk az üzleti prezentációk pedig fantasztikusan néznek ki egy ilyen nagy képernyőn. 

A hang is fontos

A kiváló bemutatóban a videotartalom mellett a minőségi hang is fontos szerepet játszik, amit ebben az esetben a a monitor hátulján található integrált hangszórók közvetítenek, kiválóan helyettesítve a külső hangszórókat. Nem zavarják meg a monitor vékony és modern profilját, amely nem haladja meg a 7,3 cm-t.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA075j
Termékszám:  90LS0130-B00200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20