Oldal frissítése

40" Samsung UE40NU7192

4,5 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" Samsung UE40NU7192

Samsung UE40NU7172, a megfizethető 4K televízió

Szórakozz, és élvezd a kiváló felbontást

Ismerd meg a Samsung UE40NU7192 UHD TV egyedi képminőségét, és élvezd kedvenc filmjeid, sorozataid és játékaid 4K felbontásban. Fedezd fel a többszörös renderelést és a minden eddiginél részletesebb képet a HDR támogatásának köszönhetően. Sőt, az UHD Dimming intelligens szín-, kontraszt- és élességbeállításának köszönhetően még magasabb minőségű képet élvezhetsz.

Élénk színek és  élethű részletek

A vizuális élményt teljesen kivételes formában mutatjuk be - a Samsung UE40NU7192 UHD TV részletgazdag képernyőjén keresztül. A Digital Europe szabványainak megfelelt képernyőn az összes tartalom 4K felbontásban jelenik meg, és a PurColour képtechnológiának köszönhetően valósághű árnyalatokat tapasztalhatsz meg.

Elegánsan vékony televízió

Természetesen mindegyik televízió a legjobb képminőséggel és technológiával büszkélkedhet, a Samsung UE40NU7192 TV viszont mindezekhez a paraméterekhez kifinomult minimalista kialakítást is társít. Elegánsan vékony kialakítása kiemelheti az éppen megtekintett tartalmat, ugyanakkor nappalid enteriőrjét is ízléses kiegészíti.

Nézz igazán okos TV-t

Többé már nem igaz az állítás, hogy a TV csak a televíziózásról szól. Bár az UE40NU7192 természetesen 100%-ban készen áll erre a feladatra, Smart TV funkciói mégis előre sejtetik, hogy intelligensebb felhasználásra is ideális. A One Depth intelligens kezelőfelület gyors és könnyű hozzáférést biztosít a különböző tartalomforrásokhoz, és szinte végtelen szórakozást nyújt egyetlen képernyőn.

Steam Link a még jobb játékélmény érdekében

Talán számítógéped már rendelkezik hagyományos gaming monitorral - de a PC-hez csatlakoztatott Samsung UE40NU7192 TV a játék teljesen új dimenzióját fedi fel számodra. A televízió Steam Link- el rendelkezik, amelyhez számítógéped és Steam fiókod csatlakoztathatod. Ezután a játékokat a könyvtárból közvetlenül a nagyobb képernyőre irányíthatod, és egy kényelmes kanapéból nappalid kényelmében élvezheted a játékokat.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 91,37 cm
Magasság 60,42 cm
Mélység 21,03 cm
Magasság talp nélkül 53,15 cm
Mélység talp nélkül 5,88 cm
Tömeg 8,8 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR182a1
Termékszám:  UE40NU7192UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15