Oldal frissítése

40" Hisense 40A5NQ

162 190 Ft

40" Hisense 40A5NQ

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek HISENSE televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és 14 ms-es válaszidő garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 40
Televízió 40

40" Hisense 40A5NQ TV jelentősebb jellemzői

  • A csodálatos HISENSE televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 14 ms válaszidőt nyújt
  • Élvezd a részletgazdag Full HD felbontást 40" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Atmos biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes Full HD felbontást 40" képátló mellett. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 40
Televízió 40

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen QLED technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával rendelkezik, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk nem megfelelő fényviszonyok között is.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. Még maximális fényerő mellett is ragyogó színeket kapunk a Dolby Vision technológiának köszönhetően.

Televízió 40
Televízió 40

Légy top gamer ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ez a nagyszerű HISENSE televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Eme Vidaa okos televízió számos érdekes funkciót rejt, mint például Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet.

Televízió 40
Televízió 40

Használd ki a nagyszerű HISENSE televízió összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben. A TV rendelkezik hangkalibrációs funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, amelyben található, és beállítja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében. Minden bizonnyal értékelni fogod az automatikus hangerőszabályozás lehetőségét. A TV valós időben figyeli az aktuális hangerőt, és úgy állítja be, hogy minimalizálja a hangos és halk hangok közti átmenetet amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül beállítani. A TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón igény szerint állítható a hangerő, biztosan nem fogja zavarni a többieket, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett HISENSE QLED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

54,2 × 90 × 17,9 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

51,5 × 8,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

5,4 kg

Maximális felbontás:

Full HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 1,4 és korábbi, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és USB-C

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 14 ms
Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 90 cm
Magasság 54,2 cm
Mélység 17,9 cm
Magasság talp nélkül 51,5 cm
Mélység talp nélkül 8,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 73,7 cm
Tömeg 5,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020bf11b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  40A5NQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15