Oldal frissítése

40" CHiQ L40G7L

4,7 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" CHiQ L40G7L

Okostévé Android 11 operációs rendszerrel

Gazdagítsd otthonodat az új CHiQ L40G7L okostévével. A készülék 100 cm-es képátlóval és HD Ready felbontással rendelkezik. A szinte keret nélküli kialakítás egyáltalán nem zavar majd filmnézés, tévéműsorok nézése vagy játék közben. A hangminőségről a 16 W-os hangszórók gondoskodnak. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia segítségével a CHiQ L40G7L televízió párosítható például a telefonoddal, és annak tartalma megjeleníthető a tévéképernyőn. Az Android 11 rendszer alkalmazások hatalmas választékához biztosít hozzáférést, hogy csökkentsd a hosszú órák számát, vagy élvezetesebbé tedd a használatot. A hangvezérlés révén a Google Assistant segítségével is vezérelheted a CHiQ okostévét. 

A CHiQ L40G7L okostévé legfontosabb jellemzői

  • Televízió Android 11 rendszerrel
  • A közvetlen LED háttérvilágítás éles és valósághű képet biztosít
  • HD Ready felbontás 40 hüvelykes képátlóval
  • A HDR10 támogatás minden jelenetben feltárja a korábban rejtett részleteket
  • A CHiQ L40G7L erős négymagos processzorral rendelkezik
  • Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi 2,4/5 GHz-en keresztül
  • Netflix és YouTube tartalomnézéshez
  • Google Assistant hangalapú asszisztens támogatása
  • H.265/HEVC tömörítési szabvány
  • Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat
  • CI+ slot
  • Beépített 16 W-os hangszórók
  • A CHiQ L40G7L VESA 200×200 mm kompatibilis

A CHiQ L40G7L együttműködik a Google asszisztensével

Eleged van abból, hogy be kell írnod, amit keresel? Nyomd meg a Google Assistant gombot a távirányítón, és add ki a hangutasítást. Így könnyedén hozzáférhetsz a szórakozáshoz, vezérelheted okoseszközeidet, vagy választ kaphatsz bármilyen kérdésre a CHiQ TV-n. 

Kényeztesd füledet kiváló hangzással

A CHiQ tévébe Dolby Audio, 16 W-os hangszórók és egy audio digitális jelfeldolgozó processzor (DSP) került. Ezért a CHiQ L40G7L nagyszerű hangrendszert biztosít filmjeidhez, TV-műsoraidhoz és játékaidhoz. 

A CHiQ Smart TV ultravékony kialakítású keretekkel rendelkezik

A CHiQ L40G7L TV könnyedén illeszkedik a belső térbe, és még jobban belefeledkezhetsz a nézés közbeni eseményekbe. Mindez a stílusos, mindössze 1,6 mm keskeny keretnek köszönhető. A CHiQ okostévé stabil lábakon áll a dohányzóasztalon, de a 200 × 200 mm-es VESA konzolnak köszönhetően a falra is felakasztható. 

A CHiQ TV több mint 5000 alkalmazáshoz nyitja meg az ajtót

A CHiQ L40G7L okostévével számos engedélyezett tartalomszolgáltatóhoz férhetsz hozzá a licencelt Android 11 rendszernek köszönhetően. A CHiQ Smart TV könnyen csatlakoztatható a Google Home rendszerhez. A beépített webböngésző szintén magától értetődő.

Egyszerű képernyőmegosztás okostelefonról

Eleged van abból, hogy a telefonod kis képernyőjén játszol? Ebben az esetben oszd meg mobiljátékaidat a CHiQ L40G7L készülékkel, és élvezd a részletes képet a 40 hüvelykes képátlón. A képernyőmegosztás nem korlátozódik a játékokra, hanem bármit streamelhetsz a telefonodról. 

A CHiQ L40G7L támogatja a HDR10 szabványt

Élvezd a valósághű, minden részletet tartalmazó képet az HDR10 videódekódolásnak köszönhetően. A CHiQ L40G7L kijelzőn megjelenített színek világosabbak, az árnyékok pedig sötétebbek. Merülj el a teljes audiovizuális élményben az okostévéden. 

A Direct Plus LED panel részletes megjelenítéssel nyűgöz le

A hagyományos LED-ekkel szemben a CHiQ L40G7L okostévé közvetlen megvilágítású LED-jei egyenletesen vannak elhelyezve, így éles és élénk képet ad a képernyőn. 

Vezeték nélküli Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat

Élvezd a vezeték nélküli kapcsolat kényelmét a CHiQ L40G7L okostévé használatakor. Csatlakozz otthoni hálózatodhoz Wi-Fi-n (2,4/5 GHz) keresztül, így a készülék által kínált minden lehetőséget kihasználhatod. A Bluetooth-kapcsolat akkor jön jól, ha a tévét egérhez, billentyűzethez, hangszóróhoz vagy vezeték nélküli fejhallgatóhoz szeretnéd csatlakoztatni. Add át magad a kiváló minőségű hangzásnak a CHiQ L40G7L TV-n anélkül, hogy zavarnád a környezetedet. 

CHiQ L40G7L TV kiterjesztett garanciával

  • 2022.06.15-től minden CHiQ TV készülékre, amelyet az Alza-nál vásárolsz, kiterjesztett garancia vonatkozik.  További két évet kapsz a törvényes garancián felül. A kiterjesztett garancia teljes időtartama négy év. 
  • A garanciaidő alatt bármikor felmerülő meghibásodás esetén egyszerűen regisztrálj egy kérelmet az aftersales.changhong.cz/hu oldalon: Display Devices > Register for service (end consumer). Ezt követően a szervizosztály felveszi veled a kapcsolatot, és tájékoztat a készülék elküldésével kapcsolatban a következő címre: Changhong Europe Electric s. r. o., sec. After Sales, Severní 2439, 288 02 Nymburk.
    A TV beérkezéséről és az igénylés státuszáról tájékoztatást kapsz. 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10
Maximális fényerő 220 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Facebook, Rakuten TV, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Audio analóg bemenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 89,8 cm
Magasság 56 cm
Mélység 18 cm
Magasság talp nélkül 51,5 cm
Mélység talp nélkül 8,7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 90,03 cm
Tömeg 5,8 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 16 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  JT900b03b
Termékszám:  L40G7L

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05