Oldal frissítése

34" Samsung ViewFinity S65UA

4,0 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" Samsung ViewFinity S65UA


A Samsung 34S65UA egy nagyszerű szélesvásznú monitor

A Samsung 34S65UA egy modern monitor 34" VA panellel és Ultra WQHD felbontással. Széles látószögű kialakításának köszönhetően teljesen helyettesíti a tipikus munkaállomást egy monitorpárral. Az ívelt képernyő és az integrált dokkolóállomás szintén versenyelőny. Ha tehát USB-C csatlakozóval rendelkező laptopod van, a Samsung 34S65UA tökéletes választás lesz az asztalodra. A játékokon és a multimédián kívül a Samsung 34S65UA monitor minden professzionális munkához optimális.



Ultra WQHD felbontás

Az UWQHD felbontású Samsung 34S65UA felhasználói több szempontból is élvezhetik a simább kép előnyeit. A grafikusok értékelni fogják a pontosabb grafikai szerkesztés lehetőségét és a különböző eszköztárak nagyobb virtuális képterületét. De mások sem maradnak előnyök nélkül, mivel a nagyobb felbontás más tevékenységek során is nagy előnynek bizonyul. Sokkal több cellát fogsz látni az Excel táblázatokból, többet az oldalból, amikora Wordben írsz, és még a betűtípus is részletesebb és ezért könnyebben olvasható lesz. És nem feledkezhetünk meg a programozókról sem, akik számára a kényelmesebb kódböngészési élmény friss szelet hozhat a munka hatékonyságának vitorlájába.



A Samsung 34S65UA ívelt képernyővel büszkélkedhet

A Samsung volt az első vállalat, amely 2015-ben ívelt monitort dobott piacra. Ez garantálja az ilyen típusú kijelzőkkel kapcsolatos széleskörű tapasztalatot. A Samsung 34S65UA képernyő jellegzetes 1000R görbületet kínál, hogy még jobban bevonjon téged az akcióba. A Samsung prémium panelminőségének köszönhetően minden eddiginél valósághűbb látványt élvezhetsz.




Milliárd szín a HDR10 segítségével

A Samsung 34S65UA fantasztikus HDR10 grafikával kápráztat el. Az árnyalatok széles skálája minden eddiginél élénkebbé teszi a játékjeleneteket. Élvezd a részletes felbontást mély, élénk színekkel a kiváló láthatóságért minden helyzetben.



A Samsung 34S65UA megóvja látásodat

Az éjszakai munka vagy szórakozás nem jelent problémát. A Samsung 34S65UA monitor védi a látásodat a kék fény sugárzástól, amit a minimálisra csökkent. A Flicker Free technológia kiküszöböli a képernyő fárasztó és idegesítő villódzását, így felesleges szemterhelés nélkül koncentrálhatsz a feladataidra.

 USB-C dokkolóállomás

Szabadulj meg a rendetlenségtől, és maradj kapcsolatban. A Samsung 34S65UA 90 W-os USB-C porttal rendelkezik, amely egyetlen kábellel továbbítja az adatokat és táplálja a számítógépet. A LAN-port jelenléte lehetővé teszi, hogy eszközeid a monitoron keresztül könnyen csatlakozhassanak az Ethernet-hálózathoz, még akkor is, ha maguk nem rendelkeznek csatlakozóporttal.



Fém állvány menő dizájnnal

Igazítsd a Samsung 34S65UA monitort az optimális kényelmedhez. A szegély nélküli kialakítás, a VESA-kompatibilitás és a különböző forgatási és dönthetőségi lehetőségek lehetővé teszik a monitor bármilyen környezetben való elhelyezését. Karcsú fém állványának és kis mélységének köszönhetően kevesebb helyet foglal az asztalon, és tiszta, rendezett munkaterületet biztosít.



A Samsung 34S65UA támogatja a FreeSync funkciót

Az AMD Radeon FreeSync technológia kivételesen zökkenőmentes, gyors és akciódús játékot garantál zavaró késleltetés nélkül. Az akár 75 Hz-es dinamikus frissítési frekvencia biztosítja, hogy a legigényesebb jelenetek is tökéletesen tisztán, egyetlen rángatás nélkül játszódjanak le.


Járulj hozzá a fenntartható jövőhöz

A technológiai innovációk mellett a Samsung régóta összpontosít a környezeti fenntarthatóságra, és nem csak a gyártás területén. Így a Samsung 34S65UA  monitort olyan csomagban kapod, amely alkalmas praktikus irodai eszközök készítésére. A monitor egy speciális Eco Saving Plus üzemmóddal is rendelkezik, amely akár 10%-os energiaköltség-megtakarítást eredményez.

Automatikus forrásváltás

Az automatikus forrásváltás funkcióval a monitor a csatlakoztatáskor érzékeli az új eszközöket, és a megfelelő jelet jeleníti meg. Nem kell keresgélned a megfelelő menüpontot. A Samsung 34S65UA  monitor támogatja a DisplayPort 1.2, az UBS-C és a HDMI 2.0 videokapcsolatot.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 34 " (86,36 cm)
Felbontás Ultra Wide QHD
Pontos felbontás 3440 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 100 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 4000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 21:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, USB-C, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 1 ×
USB 3 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 80,66 cm
Magasság 55,33 cm
Mélység 23,49 cm
Tömeg 7,6 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Energiacímke 2021

Kód:  WH605h10a1
Termékszám:  LS34A650UBUXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10