Oldal frissítése

34" Acer X34A Predator

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" Acer X34A Predator

elképesztő görbület

Csodálatosan ívelt kijelző

Merülj bele a játékba a 34 "-os íves kijelzővel, amely 21: 9-es képaránnyal rendelkezik. A görbület segít a játékban lévő, közelgő fenyegetések felismerésében és a kedvenc területeid jobb feltérképezésében. A játékvilág sokkal izgalmasabbá válik, mint valaha, és teljesen új élményt ad.

sima játék

Zökkenőmentes játék

Élvezd a kristálytiszta képeket, amelyekről mindig is álmodtál. Az NVIDIA G-SYNC szinkronizálja a képkockákat, hogy GPU a Predator X monitor sebességének megfelelően csökkenti a képernyőtöredezést és minimalizálja a lagokat.

túlhajthatóság

Overclock lehetősége 

Pörgesd fel a versenyt a szélsőséges frissítési gyakorisággal.
Fokozd a frissítési frekvenciát 100 Hz-re a beépített overclocking segítségével, és élvezd a végső játékélményt.

tökéletes kép

Tökéletes kép

A kijelző UltraWide QHD felbontással büszkélkedik, és Predator ColorPlus technológiával, hogy megajándékozzon néhány igazán gyönyörű pixellel. 100%-os sRGB színskála és 6 színbeállítása új életet kölcsönöz a játékoknak, míg az IPS technológia a színeket maximálisra növeli.

Made játékosok

Játékosokra szabva

Légy erősebb Predator technológia GameView segítségével, amellyel beállíthatod a sötétség intenzitási szintet, hogy jobban láss a sötétben, és hatékonyabb légy az ellenséggel szemben. Három profilba elmentheted a beállításaidat, és elérheted a játék abszolút dominanciáját.

agresszív tervezés

Agresszív kialakítás

Dobd fel az asztalod a monitor szögletes, dinamikus formájával, finom megvilágításával és egy futurisztikus alumínium talppal.
A ZeroFrame kialakítás lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen beállíts egy több monitoros konfigurációt. A játék beállítása sosem volt még ilyen jó.

epikus hangzás

Epikus hangzás

Tekerd a hangerőt maximumra a két beépített 7 W-os hangszóróval, és a DTS Sounddal! A játék közben valóban kiváló hangminőséget élvezhetsz.

fáradtság csökkentésére

A fáradtság csökkentésére

A Predator EyeProtect, a Flicker-Less, a Blue-Light Filter, a ComfyView és a Low-Dimming technikának hála órákon át harcolhatsz. A rugalmas dőlésszög és a magasság változtatásával úgy állítod be a monitort, ahogy neked kényelmes.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO099i5b
Termékszám:  UM.CX0EE.A01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15