Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Acer monitorok

Acer monitorok

Acer monitorok

Az Acer a számítástechnikai eszközök piacán csaknem fél évszázados múltra tekint vissza. Legmarkánsabban a laptopok szegmensében van jelen és az elsők között reagált a gamer társadalom által megfogalmazott speciális igényekre. Így születtek meg az Acer gamer szériái a laptopok és monitorok között. Legismertebb köztük a prémium termékeket felsorakoztató Predator széria, de az Acer gondolt a belepő szintű gamer monitorok lefedésére is. Az otthoni-irodai használatra szánt monitorok esetében az Acer a környezettudatos megoldásokra törekszik.

Otthoni-irodai Acer monitor

Otthoni-irodai Acer monitor

SA240YAbmi Acer monitor

Még mindig kapható az igen népszerű K222HQLbd Acer monitor, amely a legolcsóbb Full HD monitor az Acer termékpalettáján, de mégsem ezzel, hanem a környezettudatos felépítésével tűnik ki. Hasonló vonulatot visz tovább a SA240YAbmi Acer monitor, amely a legolcsóbb IPS panellel szerelt kijelző. A Full HD az Acer SA240YAbmi esetében már 24 colos képátló mellett jelenik meg. A SA240YAbmi Acer monitor univerzális mivoltát erősíti a 75Hz képfrissítési gyakoriság és a 4ms válaszidő, valamint a FreeSync támogatás, ami egy nagyon gazdaságos otthoni gamer kijelzővé változtatja. Megjelenése nem hagyományos, ultravékony kijelzőjét vékony káva szegélyezi, ideális dual monitoros konfigurációhoz. A slim kialakítás további előnye az alacsony súly, így a monitor tartón is spórolhatunk.

Gamer Acer monitor

ED322QRPbmiipx Acer monitor

A profi e-sport versenyzők mellett, az Acer igyekszik kiszolgálni a belépő szintet is. Habár az ED322QRPbmiipx Acer monitor a maga 144Hz képfrissítésével és hatalmas, 31.5 colos kijelzőjével nem igazán tekinthető hobbi gamer monitornak, azonban ebben a mérettartományban, ár szerint az élen foglal helyet. A gamer világban rendkívül népszerű magas kontrasztarányú VA panelt kapott és a 4ms válaszidő is megbirkózik a dinamikus mozgások megjelenítésével. Az ED322QRPbmiipx Acer monitor esetében sem hiányozhatnak a gamer kijelzőknél szokásos szemkímélő technológiák sem, mint a villogást gátló Flicker Free vagy a kékfény szűrő.

ED322QRPbmiipx Acer monitor
Nitro EI491CRPbmiiipx Acer monitor

Ultrawide Acer monitor

Nitro EI491CRPbmiiipx Acer monitor

Az Acer monitorok Predator szériajú prémium termékeiről már esett szó, de a gyártónak ismert még egy speciális gamer szériája, az Acer Nitro. Mivel az Acer is reagálni szeretett volna a 32:9 monitorok növekvő népszerűségére, a Nitro EI491CRPbmiiipx Acer monitor pont ebben az ultrawide osztályban száll harcba. Az Acer monitoroknál bevált kontrasztos VA panel itt is jelen van, ehhez jön a 144Hz képfrissítési ráta és a FreeSync támogatás, így előnyben vannak az AMD gaming videókártyák tulajdonosai. A Nitro EI491CRPbmiiipx Acer monitor esetében ki kell hangsúlyozni a 400 cd/m2 fényerőt, azonban a kijelző a csatlakozók tekintetében emelkedik a konkurencia fölé. Ellátták ugyanis a megszokott HDMI, DisplayPort kombó mellett egy USB-C típusú csatlakozóval is.

OLED Acer monitor

CG552K Predator Acer monitor

Ha azt mondjuk, hogy OLED 4K és 55 colos képernyő, mindenki alapból televízióra gondol. Az Acer azonban nem a TV piacot célozta meg hanem Acer Predator monitor szériáját gyarapította ezzel az OLED szörnyeteggel. 2020 januárjában került bemutatásra a CG552K Acer Predator, amely egyesíteni tudja a konzolos és PC gamereket. Az OLED panel előnye a tökéletes színhűség és a HDR magas dinamikatartománya. A CG552K Acer Predator 120Hz képfrissítési gyakoriságra képes, az adaptív szinkront a G-Sync biztosítja, a 0,5ms válaszidőnek hála nem fordulnak elő elmosódott dinamikus jelenetek. A képernyő képes az érzékelt fényviszonyokhoz igazítani a háttérvilágítást, a nagy fényerőnek hála világos környezetben is remekül látható. A 4K felbontás és magas FPS mellett viszont szükségünk lesz a legerősebb gamer videókártyákra.

CG552K Predator Acer monitor
Paraméterek módosítása
94 termék

Acer monitorok

Az Acer a TOP 3 gyártó közé tartozik, a kínálatban található 144Hz monitorok mennyiségének tekintetében. A kapható 144Hz Acer monitorok több mint fele tartozik a Predator szériába.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05