Oldal frissítése

32 "Toshiba 32E2533DG

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "Toshiba 32E2533DG

Televízió Toshiba szállít minőségű kijelző nagyon nagy pénz. Nagy fényerejű, kiváló kontraszt és élénk színek beszerezni alacsony fogyasztás LED technológiát, köszönhetően a TV extra vékony. A képernyő szélesképernyős HD Ready felbontású és annak ellenőrzése is lehetséges gyakorlatilag bármilyen szögből. A jól hallható hang biztosítja egy pár beépített hangszórók NICAM sztereó Virtual Surround Sound és a Dolby Digital Plus.

Televízió is fejlett funkciókat. Megjelenítésével 24p HD filmek élvezhető teljesen természetes folyékonyan - pontosan úgy, ahogyan a rendező akart. Obrazovka s pokročilým řízením Active Motion & Resolution má frekvenci 100 Hz a zařídí ostrý obraz při sportovních utkáních, akčních filmech či hraní konzolových her.

Kedvenc tévéműsorok nézheti csatlakoztatása nélkül vagy megvásárlása set-top boxok. Televízió a már eleve beépített tuner DVB-T és DVB-C. USB csatlakozó használható fényképek megtekintésére, vagy játszik a videók és zene. Csatlakozó játékosok és konzolok tart HDMI, komponens és kompozit bemenet és egy digitális audio kimenet és csatlakoztassa a házimozit.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,4 cm
Magasság 48,9 cm
Mélység 18 cm
Magasság talp nélkül 43,8 cm
Mélység talp nélkül 1,7 cm
Tömeg 11 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WB032m
Termékszám:  32E2533DG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10