Oldal frissítése

32 "TCL H32B3803

4,9 19 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "TCL H32B3803

TCL H32B3803 kínál HD Ready felbontása 1366 x 768 32 "átmérőjű, a kép 100 Hz, médialejátszás USB Flash Drive és még sok más. DDHD képfeldolgozó motor teszi nagyobb lesz a kép élességét és mélységét. Szintén jelen jo VESA méretei 100 × 200 mm.

Szórakoztatják a barátok

Oszd meg a beépített USB média lejátszó és ossza meg ismerőseivel fényképek és videók a TV képernyőjén. Az USB-eszközről tud játszani nem csak a képeket, hanem hallgatni kedvenc zenéit. Miután megvette MHL adapter, akkor lehetősége van csatlakozni egy kompatibilis okostelefonnal vagy tablet vezeték nélkül megosztani tartalmát vagy funkcióinak vezérlését. Más video bemenet készek HDMI csatlakozó található.

Sima akciófelvételeket

Tapasztalja meg a intenzitása sportesemények vagy akciófilmeket. Ez a TV hasznosítja 100Hz Clear Motion Index javult folyékonyan jelenetek gyorsan mozgó tárgyak vagy személyek. Így érezni fogja szállítani a szíve a cselekvés és a nappaliban.Wide Color Enhancer kiterjeszti a színválaszték és felerősíti a színeket, akkor megjelenik a kép természetes színei. 

Dolby Digital Plus

Optimalizálja a hangminőséget a Dolby Digital Plus, amelynek köszönhetően egy igazán lenyűgöző zenei élményt.Beépített DVB-C tuner lehetővé teszi, hogy nézni kábel adások közvetlenül a TV-anélkül, hogy további átalakító.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,5 cm
Magasság 48 cm
Mélység 19 cm
Magasság talp nélkül 43,5 cm
Mélység talp nélkül 8 cm
Tömeg 5 kg
VESA felfüggesztés 200×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690d21
Termékszám:  H32B3803
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05