Oldal frissítése

32" TCL 32S5200

4,5 74 értékelés
Leárazás -7 %
59 990 Ft 64 490 Ft

32" TCL 32S5200

Éles és részletes képek HD Ready felbontásban

A TCL S52 sorozat 32"-es méretben és HD Ready felbontással érkezik, amely a általános HDTV szabványnál még magasabb részletességgel büszkélkedhet.


HDR: Keltsd életre a képet élénk színekkel, nagyobb kontraszttal és még magasabb részletességgel

A HDR nagy kontraszt-, fényerő- és színtartományban dolgozik. Mind a világos, mind a sötét jelenetek jobban jelennek meg, valamint a kép sem veszít a részletességéből, és ennek köszönhetően a TCL 32S5200 televízió képernyője igazán élethűvé válik.


A Micro Dimming a kontraszt pontos szabályozásáról gondoskodik

A Micro Dimming elemzi a képet, és sok külön zónára osztja fel azt, hogy optimalizálja a kontrasztszinteket, így fantasztikus képmélységet és részletességet hoz létre sötét és világos jelenetekben egyaránt. A TCL 32S5200 televízió szintén Direct LED háttérvilágítású VA panellel rendelkezik - a fekete színek igazán mélyek, és a kontraszt pedig ezáltal valóban magas lesz.



A TCL 32S5200 televízió Dolby Audio hangzást kínál

A Dolby Audio nagyszerű térhatású, minőségi és dinamikus hangzást biztosít. A Dolby Audio-nak köszönhetően a TCL 32S5200 televízión élvezheted a filmek, sorozatok, online videók és tévéműsorok kiváló hangzását egyaránt.


Android TV: Igazi Smart televízió a funkciók és alkalmazások széles választékával

Az Android TV TCL 32S5200 igazán hatalmas lehetőségekkel rendelkezik. Beépített Chromecast funkciót találsz rajta a mobileszközökről történő megosztáshoz és tükrözéshez. Javasoljuk a TCL Home és a MagiConnect alkalmazások letöltését a mobiltelefonodra a széles körű megosztás, vezérlőtükrözés és az intelligens otthoni TV-kapcsolat elérése érdekében. Emellett a beépített Google Assistant is megtalálható rajta. A Play Áruházban számtalan alkalmazás található a tartalomnézéshez, játékokhoz, médialejátszókhoz és sok más alkalmazáshoz, vagy pedig telepíthetsz alkalmazásokat apk fájlokból is.



A TCL 32S5200 televíziónak köszönhetően a Google Asszisztens* csak egy karnyújtásnyira lesz tőled

Kérdéseket tehetsz fel, és különböző feladatokat adhatsz neki. Megtalálhatod az időjárás előrejelzést, a sporteredményeket, és még a kedvenc videóid keresésében is segít. Kedvenc YouTube videóidat angol vagy akár magyar nyelven is megkeresheted, amely nemcsak nagyon egyszerű és gyors, de ráadásul még kényelmes is. A TCL 32S5200 készüléken még a legfiatalabb nézők is megtalálhatják kedvenc rajzfilmjeiket anélkül, hogy ismerniük kellene az ábécét. Mindössze annyit kell tenniük, hogy kimondják a mese nevét, és a televízió megjeleníti a keresési eredményeket. Használhatod a hangot a MagiConnect alkalmazásban a mobileszközödön vagy egy intelligens RC802V Bluetooth vezérlő segítségével, amelynek javasoljuk a megvásárlását.

A Google Asszisztens bizonyos országokban és nyelveken nem érhető el. A Google Asszisztens internetkapcsolatot igényel. A kapcsolatra adatforgalmi díjat lehet felszámítani. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatás-, eszköz- és hálózatfüggő, valamint előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.



Google Play Áruház. Kedvenc alkalmazásaidat most akár a televíziódon is elérheted!

Akár a Netflixet, a YouTube-ot vagy a legújabb játékokat szeretnéd elérni, a Google Play Áruházban az Android TV-n biztosan találsz olyan alkalmazást, amelyet imádni fogsz. A Google Play Áruházból könnyedén letöltheted TCL 32S5200 készülékedre a filmekhez, sportokhoz és videókhoz szükséges összes alkalmazást.


A TCL 32S5200 televízió HDR minőségben kínálja a YouTube-ot

A YouTube-on hatalmas mennyiségű tartalom található, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A TCL 32S5200 Android TV segítségével is képes leszel hanggal keresni a YouTube-on (akár magyar nyelven is). A YouTube támogatja a HDR-t is, így még jobb képminőségben élvezheted a tartalmakat.

NETFLIX: Rengeteg HDR minőségű tartalom

A Netflix ma már minden bizonnyal a korunk jelenségévé vált. Mindenki megtalálja rajta a számára érdekes tartalmat, legyen szó filmekről, sorozatokról vagy akár dokumentumfilmekről. Mivel a mennyiség mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek, a Netflixen sok HDR minőségű tartalom található, amely mindenféle jelenetben elképesztő részletgazdagságot biztosít. A TCL 32S5200 televízió tehát ezt a szolgáltatást is kínálja.

A TCL 32S5200 elegáns és vékony formatervezéssel büszkélkedhet

Széles körű Android TV TCL 32S5200 lehetőségek vékony keretben. Funkcionális és elegáns. Ez a TCL S52 sorozat.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Komponens
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,2 cm
Magasság 48 cm
Mélység 17,5 cm
Magasság talp nélkül 43,5 cm
Mélység talp nélkül 8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 61,5 cm
Tömeg 4 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Kód:  WK690a130
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  32S5200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15