Oldal frissítése

32 "Sony Bravia KDL-32R400C

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "Sony Bravia KDL-32R400C


Gondolj vékony

Fokozza bármilyen élettér egy gyönyörű, stílusos kiegészítő kivételesen vékony kialakítás, amely a TV felülmúlja hasonló eszközök kategóriájában.Televízió, filmek, zene, ez rajtad múlik.Mivel a zaj csökkenése kép élesebb, jobb a mélység érzékelése és visszaállítja gyorsabb, így a dinamikus jelenetek sokkal simább.



túlfeszültség-védelem

Fokozott biztonság védelme TV X-PRO véd a túlfeszültség okozta villámcsapás, és a fő kondenzátorok ingadozásai ellen elektromos feszültség. Az áramkörök vannak ellátva védőbevonatot a nedvességnek, amely megakadályozza rövidzárlat.


Sony Bravia KDL-32R400C

Tiszta Resolution Enhancer: zavartalan részletek

Tiszta kép helyett a teljes kép zaj - Élvezze a finom részleteket és textúrák a területeken sík képet. Tiszta Resolution Enhancer technológia nagyítja a képet alacsony felbontású nagy felbontás, zaj nélkül a képen adunk. Rendszer ezt a feladatot korlátozza zaj átadása előtt a kép a tv-képernyőn állásfoglalások. A kép világos és teljes részletességgel jobb kontrasztot és mélységét. 


Vékony kialakítás a könnyű falra szereléshez

A vékony kialakítás elfér a nappali és egyszerűen csatolja a falra. A képernyő csak korlátozott minimális keret; Akkor ezért arra összpontosítanak, hogy szórakoztató, és élvezze a festés szinte teljes területét. Ez egy tökéletes kombinációja a forma és a funkció, így a magával ragadó vizuális élményt.

Sony Bravia KDL-32R400C

Sony Bravia KDL-32R400C

Kapcsolja be a TV-be a digitális felvevő: USB HDD felvétel

Mentsd el a kedvenc TV-műsorait egy külső USB merevlemezt, és játszani velük, ha ez megfelel neked. USB HDD felvétel funkció lehetővé teszi, hogy digitális adások vételéhez egy érintés vagy elveken alapuló időzítő a csatlakoztatott USB HDD akár 2 TB. Miközben nézi, csak nyomja meg a felvétel gombot. A rögzítés automatikusan leáll, ha a program befejeződik.


Tiszta Phase technológia zökkenőmentes és kiegyensúlyozott frekvencia

BRAVIA használt erőteljes számítógépes modellt, hogy elemezze, és kompenzálják a pontatlanságok hangfalak. Végezzünk úgynevezett "mintavétel" jelentése hangszóró nagyobb pontossággal. A kapott adatokat használnak, hogy megszüntesse zavaró mászik és úszik a természetes válasz a hangszórók. Az eredmény tiszta, természetes hangzást sima és egyenletes reprodukciója minden frekvencián.

Sony Bravia KDL-32R400C

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,8 cm
Magasság 47 cm
Mélység 15,1 cm
Magasság talp nélkül 44,1 cm
Mélység talp nélkül 6,5 cm
Tömeg 5,8 kg
Kód:  WS1032d3
Termékszám:  KDL32R400CBAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20