Oldal frissítése

32" Samsung V32F390

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung V32F390

Samsung V32F390

Magával ragadó látványvilág

Film vagy játék rajongó vagy? Szereted a kiváló minőségű színmegjelenítést, de a monitorod csak enyhe kontrasztra képes és a fekete szín sokszor inkább csak szürkének látszik? Ez a TV monitor VA panellel, amely kiváló színeket biztosít bármely szögből és eközben a mélyebb fekete színeket is meg tudja jeleníteni. Az ívelt képernyő tökéletes mása annak a látótérnek, amelyet az IMAX nyújt.
Nagyobb látóteret biztosít, fokozza a térérzékelést és csökkenti a zavaró tényezőket, amelyek által így elmerülhetsz a multimédiás tartalmakban. Emellett elégedettek lesznek azok is, akik AMD videókártyát használnak, mivel a FreeSync szolgáltatás folyamatosan szinkronizálja a legújabb frissítéseket a grafikus gyorsítóra.


Samsung V32F390

Még intenzívebb és kényelmesebb szórakozás

A képernyő görbülete szélesebb látóteret biztosít, így lehetővé teszi a mélyebb érzékelést. A néző a 3D-hez hasonlóan élvezheti ezt az élményt, amely nagyszerű lehet a számítógépes játékoknál, kifejezetten versenyzéshez és repülő szimulátoroknál. A TV nézés egyszerre élvezhetőbb és nyugtatóbb is egyben. Szakértői tanulmányok alapján az ívelt képernyő nézése kellemesebb, mint a sík képernyős TV-ké.

Kiváló képminőség

A monitor 1080p-s FullHD felbontásra képes, 3000:1 a statikus kontraszt-aránya és ultraszéles 178°-os látószöget biztosít mind horizontálisan, mind vertikálisan. A Vertical Alignment Panel (VA) javítja az élményt, hogy bármely szögből kiváló legyen és minimalizálja a kép torzulását. A monitor jellegzetessége a lenyűgözően vékony panel (12.7mm) és a gyönyörűre formázott állvány. Az eszköz különböző csatlakozókkal van ellátva,  amelyek között van egy 15-pin D-Sub csatlakozó, 2 HDMI és egy hangszóró vagy fülhallgató kimenet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Natív kontraszt 5000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
VGA 1 ×
USB 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 72,43 cm
Magasság 51,91 cm
Mélység 24,77 cm
Tömeg 6,3 kg
VESA felfüggesztés 75×75
Kód:  WH534v4
Termékszám:  LV32F390FEIXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15