Oldal frissítése

32" Samsung The Frame QE32LS03TC

4,6 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung The Frame QE32LS03TC


Televízió vagy műalkotás? Ez a Samsung The Frame QE32LS03TC


Művészi Samsung The Frame QE32LS03TC

A Samsung The Frame QE32LS03TC természetes és elegáns részévé válik a nappalidnak, a stílusától függetlenül. Elvarázsol műalkotásra hasonlító megjelenésével, és könnyebbé is teszi az életedet az egyszerű, résmentes falra szereléssel, amely praktikus és stílusos is egyben. A készülék egy kifinomult fényerő-érzékelővel is rendelkezik, amely érzékeli a szobában lévő fényt, és annak megfelelően állítja be a képernyő fényerejét.



Keret, amely az ízlésedhez igazodik

Válaszd ki a személyre szabható keretek közül azt, amelyik a legjobban illik a saját és az otthonod stílusához. A Samsung The Frame QE32LS03TC kerete különféle színekben érhető el. A cserélésük rendkívül egyszerű - használd a praktikus mágneseket a keret felrögzítéséhez vagy eltávolításához.



Keltsd életre otthoni képeidet a Samsung The Frame QE32LS03TC-vel

A Művészeti mód praktikus útja annak, hogyan itasd át művészi szellemmel a nappalidat. Amikor a TV kikapcsolt állapotban van, a Samsung The Frame QE32LS03TC képernyőjén megjelenítheted kedvenc festményeidet, fényképeidet vagy egyéb vizuális tartalmakat.


Világszínvonalú galériák az otthonodban

A Samsung The Frame QE32LS03TC-nek, valamint az Art Store megoldásnak köszönhetően a csodálatos művészet mindig kéznél lesz. A művészbolt elkalauzol a számos fontos művészeti alkotás között, és lehetővé teszi, hogy kiállításokat rendezz a nappalidban - csak iratkozz fel a szolgáltatásra.

Hozd létre a saját galériádat a Samsung The Frame QE32LS03TC televízióval

Jelöld meg kedvenc művészeti darabjaidat és jelenítsd meg azokat a Samsung The Frame QE32LS03TC képernyőjén. Továbbá, az intelligens Auto Curation rendszer megtanulja az ízlésedet és olyan alkotásokat ajánl, amelyek elnyerhetik a tetszésedet. Számos új műalkotással ismerkedhetsz így meg, amelyekbe biztosan bele fogsz szeretni.


Emlékeid mindig szem előtt

Azonban, a Samsung The Frame QE32LS03TC képernyőén a jól ismert műalkotásoknál személyesebb dolgokat is megjeleníthetsz. Csak annyi a dolgod, hogy feltöltöd a fényképeidet a készülékre az okostelefonodon vagy az USB meghajtón keresztül.

Az ízlésednek megfelelő műalkotások a Samsung The Frame QE32LS03TC TV-n

Még nagyobb személyre szabási lehetőséget kínál a Samsung The QE32LS03TC azzal az opcióval, amellyel 7 fajta szűrőt választhatsz ki a 10 különféle színből. Csempéssz egy kicsit a stílusodból a megjelenített képekbe és hagyd, hogy kedvenc festményeid vagy fényképeid igazán kitűnjenek, ugyanakkor harmonizáljanak a térrel.


Igazán élénk kép

Fedezd fel kedvenc képeid lélegzetelállító részleteit. A Samsung The Frame QE32LS03TC TV Quantum Dot képtechnológiával büszkélkedhet, amely gondoskodik a 100%-os színgazdagságról és a tökéletes színekről, textúráról és az igazán részletes képekről, bármilyen szögből nézed is a képernyőt.

A Samsung The Frame QE32LS03TC intelligens szabályozása

A Samsung The Frame QE32LS03TC tökéletes beleillik az okosotthonodba. A One Remote megoldás a készülék kényelmes vezérlését teszi lehetővé egyetlen távirányítóval. A Smart Hub interfész, ellenben, biztosítja, hogy az összes multimédiás tartalom kéznél legyen. A SmartThings alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen szabályozhatod az összes csatlakoztatott eszközt. A Samsung The Frame QE32LS03TC TV tökéletes csatlakoztatásáért az okostelefonodhoz a Tap View funkció felel, amely lehetővé teszi, hogy az okostelefonodon lévő tartalmakat a TV képernyőjére tükrözd, legyen szó videóról, fényképről vagy zenéről.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 72,89 cm
Magasság 45,2 cm
Mélység 14,3 cm
Magasság talp nélkül 41,94 cm
Mélység talp nélkül 2,47 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 59,2 cm
Tömeg 5,4 kg

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Csomag tartalma Fali tartó

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179h0a
Termékszám:  QE32LS03TCUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05