Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

32" Samsung Smart Monitor M7

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung Smart Monitor M7


Samsung Smart Monitor M7 intelligens monitor 32"-es képátlóval



Amikor a mobiltelefon és a nagy képernyő megértik egymást

A Samsung a monitorok új korszakát nyitja meg, amelyet a Smart Monitor modell család képvisel. A vonal egyfajta középutat jelent az okos TV-k és a hagyományos monitorok között, hiszen a klasszikus TV műsorok nem találhatók meg rajta, de a Samsung Smart Monitor M7 integrált Tizen operációs rendszere számos multimédiás alkalmazást hoz magával. Többek között Samsung DeX vagy Apple AirPlay 2 támogatást.



Problémamentes mobilcsatlakozás DeX-szel

A Samsung saját kép- és hangátviteli megoldása a DeX nevet kapta. Ennek a funkciónak köszönhetően a Smart Monitor M7 képernyő akár csatlakoztatott PC nélkül is használható. Egy kompatibilis okostelefon fog gondoskodni mindenről. Dolgozz kényelmesen vagy filmezz nagy képernyőn.




Multimédiás tartalmak megosztása a Smart M7 monitoron

A film- és sorozatmaratonok még sosem voltak ennyire elérhetőek. A Samsung Smart M7 monitorral hozzáférést kapsz az olyan népszerű alkalmazásokhoz, mint a YouTube, a Netflix vagy az HBO. Csak csatlakoztasd a képernyőt az Internethez a Wi-Fi hálózatodon keresztül, és a mellékelt távirányítóval válaszd ki, amit szeretnél. A Samsung Smart M7 monitor beépített hangszóróinak köszönhetően nem kell további kiegészítőkkel bajlódnod.



A Samsung Smart M7 UHD felbontással rendelkezik

A 3 840 × 2 160 felbontás kivételes képminőséget biztosít a munkához és a játékokhoz. A Full HD-hez képest négyszer annyi pixelszám révén a Samsung Smart M7 több képernyőteret és lenyűgözően valósághű UHD felbontást kínál. A nap folyamán egyszerre több dokumentumot is megnézhetsz, este pedig merülj el kedvenc filmedben 4K minőségben.



Kényelmes csatlakoztatás USB-C-vel

Egy USB-C csatlakozóval felszerelt modern laptopot egyszerűen csatlakoztathatsz a Samsung Smart M7 monitorhoz. Ennek köszönhetően nem csak képeket oszthatsz meg a készüléken keresztül, de hangot, vagy akár áramellátást is. Egyetlen csatlakozás architektúrája kellemes, letisztult és átlátható munkakörnyezetet garantál.




Dolgozz távolról, az otthonod kényelmében

Számos vállalat használja az Office 365 alkalmazásokat a kommunikációhoz. Ezt a felhő alapú csomagot a Samsung Smart M7 monitor is támogatja a számítógép használata nélkül.



A Samsung Smart M7 monitor támogatja a 21:9 képarányt

Manapság több sportműsort is 21:9 képarányban filmeznek, amelynek köszönhetően természetes és nagyvonalú kilátás nyílik a játékterület nagy részére. Ugyanakkor az is új megoldás, hogy az Ultrawide Game View funkció révén PC-n vagy konzolon is játszhatsz.



Hangvezérlés

Az intelligens távirányító a Bixby asszisztensen keresztül hangutasítással is vezérelhető. Ez lehetővé teszi, hogy még kényelmesebben szabályozd a Samsung Smart M7 monitor kiválasztott funkcióit.



A csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése

A Samsung Smart M7 monitor egyedülálló Automatic Source Switch Plus funkcióval büszkélkedhet, amely azonnal felismeri a csatlakoztatott képforrást. A monitor menüjében semmit nem kell átkapcsolnod.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Panel VA
Kontraszt 3000:1
Kijelző felülete Matt
Képarány 16:9
Konstrukció Sík

Csatlakozás

Csatlakozás HDMI 2.0, USB-C
További bemenetek WiFi
HDMI 2 ×
USB-C 1 ×
USB 2 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók HDR, Flicker-free, Kékfény szűrő
Egyéb funkciók SMART
Maximális Power Delivery teljesítmény 65 W

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 71,7 cm
Magasság 51,7 cm
Mélység 19,4 cm
Tömeg 6,5 kg

Energiacímke 2021

Fogyasztás

Általános fogyasztás 48 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 150 W
Kód:  WH605G61
Termékszám:  LS32AM700URXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05